Mit csináljak ha egy táborban fog pont megjÖnni?SOSS
Figyelt kérdés
Tippeket esetleg hogy mit tegyek hogy nehogy átázzak éjszaka vagy hogy késleltessem.vagy úgy tippeket hogy nehogy átázzak éjszaka vagy hogy késleltessem hogy ne jöjjön meg addigra.Tampont nem használok még2022. ápr. 26. 17:45
11/15 anonim válasza:
Bocsánat, a mit csináljra nem válaszoltam: süssél a csajoknak valami meglepit és vidd magaddal! :)
12/15 anonim válasza:
Menstruációs bugyit vegyetek és lehet jobban járnál ha vattát tennél be éjszakára.
13/15 anonim válasza:
Nekem is előkerült ez a probléma, de sikeresen meg lett a megoldás :)
Én nem feltétlenül ajánlom a tampont éjszakára, de a tampon+betét megoldás tényleg jó lehet.
Használj éjszakai betétet, amit bele raksz a bugyidba. Arra felveszel egy rövidnadrágot/olyan bugyit, aminek van ,,szára” (mint egy boxer kb) és arra a pizsamanadrágot.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2022. ápr. 27. 16:49
15/15 anonim válasza:
Ó, ha tudnád kedves kérdező, hogy mennyiszer jött meg nekem anno táborokban... én se használtam betéten kívül mást, mert Apuci anno azt mondta, csak betétet használhatok. a megoldás bizony a vastag betét. így kellett végigcsinálnom sok tábort. és ott az összes feladaton részt kellett vennem még a sportprogramokon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!