Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mintha megjött volna tegnap,...

Mintha megjött volna tegnap, de ma semmi. Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
Tegnap a szokott időben, bár pár napot késve megjött a menstruációm. Darabkás volt (bocsi) és kicsi mennyiség. Azonban ma semmi. Mi ez a "jelenség"? Nálatok volt ilyen? Mi okozhatja? Ma olyan mintha meglenne, fáj az alhasam, de nincs vér.
2022. ápr. 24. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Eszel eleget? Mert az evés vagy diéta nagyon felboríthatja a dolgokat.

Szerintem meg fog jönni 1-2 napon belül, de már az is "jó", hogy érzed, mert akkor működik aminek működnie kell

2022. ápr. 24. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Alultáplált vagyok a bmi szerint, van hogy egész nap nem eszem, csak nasit meg teákat. Iszonyatosan stresszesen élek, ráadásul most szakdogázom. Valamint rivotrilt szedek. Meg nemrég kezdtem keményebben edzeni. Ha ezek relevánsak. De ilyet még nem tapasztaltam soha... Nagyon félek
2022. ápr. 24. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, ne haragudj, hogy sokára válaszoltam. Ha alultáplált vagy a bmi szerint, miért kezdtél el edzeni? :( az is lehet a baj.

Gondolom nehezen hízol, de muszáj lenne híznod, mert ez így teljesen fel fogja borítani a belsőszervi dolgokat

2022. ápr. 27. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazából balettra és balett strechingre járok. Közben meg is jött normálisan :)
2022. máj. 3. 00:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!