Mit tudok csinálni akkor, ha mindig elmozdul a Libress betétem?
Figyelt kérdés
Ez akkor tök égő, ha megjön a mensim és hát nem oda megy a folyadék, ahova kellene neki. Legtöbbször úgy érzem, hogy a bugyi nem elég erősen tartja a betétet a helyén. A tampont már próbáltam, de mensi alatt nem megy, nagyon fáj. Most a nylonharisnya még valamit szorít rajta, de nem sokat. Szerintetek mit csináljak, hogy ne mozduljon el?2008. dec. 18. 09:53
1/6 anonim válasza:
Always betét! Az klasszisokkal jobb! Próbáld ki!
2/6 anonim válasza:
Milyen irányban mozdul el? Jobbra-balra, vagy előre-hátra? Esetleg próbálj ki másfajtát, nekem pl az Always jobban bejött annakidején, mint a Libresse. Esetleg az erősebb vérzéses napokon, amikor ettől különösen félsz, rakj be éjszakait (akkor van értelme, ha előre-hátra csúszik el). Ha oldalra, akkor talán ha olyan bugyit használsz, hogy a betét szárnyai alul összeérnek és összeragadnak, talán nem csúszik el.
3/6 anonim válasza:
én ezt használom évek óta,nagyon bevált.
összeér (egymáshoz ragad) a szárnya alul, erős a ragasztója is, nem mozdul el.
ennek pamut a fedőrétege, sajnos nekem az always-től piros lesz éj fáj a bőröm
4/6 anonim válasza:
Én is ugyanezzel a problémával küszködök időnként. :S De én áttértem tamponra. Nem kellemetlen egyáltalán, csak ha rosszul helyezed fel... :/ Szerintem próbálkozz azzal és éjszakára használj csak betétet... és a bugyid is meg te is tiszta maradsz. ;)
5/6 A kérdező kommentje:
állandóan oldalra mozdul,olyankor kényelmetlen is
a barátnőm szerint jobban teszem, ha ráhúzok egy feszes alsót a harisnyára, vagy két harisnyát vegyek fel
Szerintetek melyik jobb?
2008. dec. 18. 14:05
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem a betéttel van baj,hanem a bugyival!!Azokon a napokon próbálj meg minél több fajta bugyit kipróbálni,és így majd ki fogog tapasztalni,hogy melyik a legkényelmesebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!