Hány százalék, hogy terhes vagyok?
23,134355232 %
Ezt senki nem tudja megmondani pontosan, lehetett korábban peteérésed, lehetett mondjuk kedden is akkor pont akkorra értek oda a hímivarsejtek. Én a helyedben azért bebiztosítottam volna magam esemény utánival, de most már csak a reménykedés és a teszt marad.
Fele fele.vagy terhes vagy ,vagy sem.
Ilyenkor szoktak bevenni esemény utáni tablettát,de csak indokolt esetben, mert összezavarja a ciklusodat.(erős hormon miatt)
Az hogy terhes lettél-e,kiderül ,ha veszel egy tesztet első lépésben,de meg kell várnod a köv.ciklusod.
Kevés a valószinűsége, hogy terhes vagy,de rendkivüli peteérés mindig szokott lenni,ha épp neked pont ekkor volt, akkor teherbe eshetsz.
Nem kampányolok a fog.gátló tabl.mellett, mert utálom én is, de vannak kifejezetten alacsony hormontartalmúak is.Ha nincs akadálya annak, hogy szedd,talán hosszabb távon érdemesebb lenne.Akkor nem kellene idegeskedned.
Ha a pár mindkét tagja egészséges, akkor ovulációkor is csak kb. 20% az esély a teherbeesésre (nőgyógyászati tankönyvben olvastam, nem én találtam ki).
Ha szabályos a ciklusod, és 40 napos, akkor nem látok rá sok esélyt. Persze attól még van!
Ha letelt a 3 nap, akkor már úgy is mindegy. Két hét múlva tesztelj!
Ha még benne vagy a 3 napban,,akkor menj el orvoshoz, és kérd ki a véleményét, hogy szükséges-e bevenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!