Jó ez az etekezesi forma? Baba miatt. Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!😇😇😇😇 Én nagyon kezdő vagyok még. Leirom a mai etkezesem. Mi a véleményetek róla? Lehet sok hiba van benne de próbálok jól enni. Reggeli : egy szelet tk kenyér, vajjal megkenve, egy szelet csm sonka. Tízórai 2 db Korpovit keksz, 1 jogobella hozzá adott cukor nélküli Epres yoghurt. Ebéd : főtt bulgur, brokkolis baconos csíkokra vágott tarja tejföllel leontve, 1 pohár 0-ás narancs üdítő. Uzsonnára egy almát tervezek vagy amit tízóraira. Vacsorára pedig készül a zöldborsó főzelék, zabpehelyliszttel sűrítve, kokusztejjel,sult csirke szárnyak. 160grammot próbálok tartani. De mint mondtam nagyon kezdő vagyok még. 2 es típusú vsgyok, gyógyszeres :)2022. ápr. 21. 12:21
1/1 anonim válasza:
A terhességi cukorbetegség Facebook csoportban olyanok válaszolnak, akik értenek is hozzá, inkább ott kérdezz. Itt sok baromságot írnak random emberek. Én onnan tanultam, végig jó volt a cukrom, lepény, áramlás, baba súlya aztán a cukra is rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!