Mennyire normális vagy természetes, ha a melleim hetykén állnak és a bimbóudvaraim is kiemelkednek?
Figyelt kérdés
Zavarni különösen nem zavar csak furcsának látom az alakját a formáját.
Vagy más lányoknak is így nőtt?
L
2020. máj. 1. 15:00
1/14 anonim válasza:
Ahhoz látni kellene hogy érdemben lehessen róla nyilatkozni. Legalább valami hasonlót.
3/14 A kérdező kommentje:
Google: "hetyke mell"
Ezt írjátok be fiúk!
Senkinek nem vagyok hajlandó mutatni az enyémet, már bocsi!
2020. máj. 1. 15:19
4/14 anonim válasza:
Nem is kell sajátot, de egyébként biztos szép lehet.
5/14 anonim válasza:
Ahány nő, annyi mell. Nem kell mutogatnod, de most belinkelsz valaki másét az nem olyan, mint a tiéd szóval hiába kapnál róla véleményt nem a sajátodról kapnád...
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudok olyan képet mellékelni netről mert még nem töltöttem be a 18-at
2020. máj. 1. 15:38
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi de most a lányok véleményére vagyok kíváncsi hogy szerintetek is okés, van akinek ilyen genetikailag?
Azért is inkább TŐLETEK kérdezem mert egy csomó gusztustalan privit kaptam pasiktól 1 kivételével..
2020. máj. 1. 16:04
10/14 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem vagyok férfi
2020. máj. 1. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!