Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez?mi bajom leht?

Mi lehet ez?mi bajom leht?

Figyelt kérdés

sziasztok.

januárban szültem azóta is sok folyasom van mintha még mindig lochiam lenne és az alhasam folyamatosan erosen görcsöl azóta fájdalomcsillapítókon élek

2022. ápr. 19. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:

A 6 hetes kontrollon minden rendben volt. Ez a folyás azóta tért vissza? Jól értem,hogy véres folyásra gondolsz?

Nem jól hangzik. Menj vissza az orvoshoz

2022. ápr. 19. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:

igen néha véres

nem mentem vissza kontrollra

a hüvelyem a tonusossagat se nyerte még vissza

2022. ápr. 19. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát akkor azonnal menj el egy orvoshoz,mert valami nagyon nem stimmel.Azért ha már gyereket vállal az ember legyen már olyan felelősség teljes,hogy egy alap vizsgálatra elmegy.
2022. ápr. 19. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Miert nem mentél azóta orvoshoz?? Árva sorsot szansz a kisbabádnak? ☹☹☹

Ezzel nem szabad viccelni vagy bagatellizálni!!

2022. ápr. 19. 20:42
 5/9 A kérdező kommentje:

azt hittem a szules utan ezek termeszetes dolgok

csak nalam mar nagyon elhúzódó

2022. ápr. 19. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Van baj nálad fejben is nem csak alul.
2022. ápr. 19. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Mondd,hogy kamu.....És ha benned maradt valami? És ha kaparni kell? Nem hiszem el,hogy van még a 21. században olyan nő,aki n megy vissza. Hihetetlen!

Holnap futás a dokihoz!

2022. ápr. 19. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
27%

Lehet bent maradt egy darab placenta, és már a hullamérgezés kerülget.

Nem normális sem a folyás, sem a fájdalom, sem semmilyen bűzös/hal-szag. A vérzés meg végképp nem oké.

Ennyit még én is tudok, férfi létemre. Legyél kicsit igényesebb. Ha magadért nem is, legalább a pici babád boldogságáért.

Persze nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Szándékosan rád akartam ilyeszteni egy cseppet. De apró gigszerből is lehet nagy baj, ezt ne feledd! Jobbulást kívánok, a babádnak pedig nyugodt álmokat és testi-lelki fejlődést. Kérlek írd meg majd, hogy mi lett veled! Szorítunk érted.

2022. ápr. 19. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem, ez nagyon nem normális!

Nem véletlenül 6 hétre van a kontroll, az a felső határ, hogy addigra legyen minden rendben és ne legyen enyhe vérzés sem.

2022. ápr. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!