A pénisz mérete, vagy a férfi tempója miatt lehet méh/hüvely fájdalom?
(Akár kis vérzéssel)
Nem vicc!!!!
11
Mit változik meg? Eddig a méretéről van szó, gondolom abból nem fog lefaragni. Durván csinálta (a kérdésedből gondolom)? Csak egyszer voltatok együtt?
Arra mondta, hogy gyengédebben csinálja, csak én már félek az egésztől. Mi lesz, ha újra bevadul, mert az élvezetben elveszti az önkontrolt.
# 13. Mi ebben a kamu ? Nem ovis vagyok már.
Nekem ebből a megváltozik szövegből az jön le, hogy nem a mérettel van a baj, hanem a srác mentalitásával. Brutál mód bánik veled, az nagyon nem oké. Megfelelő előjátékkal és óvatossággal ez nem fájna.
Páromnak is hasonlóak a paraméterei, sosem okoz fájdalmat.
Ha valaki így bánik veled, ott neü biztos, hogy van mit megbeszélni.
#15. Igen, pontosan erre gondolok.
Illetve az is zavaró, hogy napi 3 szex, amit ő élvez, mégis hajnalban már masztizik.
Sztem ez gáz, vmi pszichés zavara lehet.
Szerintem hagyd, valami nem okés a sráccal akkor, segítségre szorul. De nem a tiédre, ha érted.
Az mindig egy red flag, ha durva veled egy férfi.
"17/6 cm"
Kíváncsi lennék, hogy mikor mérted le, hogy így vágod a méreteket?!
"napi 3 szex, amit ő élvez, mégis hajnalban már masztizik."
Szóval a napi kamu!!
# 19. Nem kell elhinned !!!
Nyilván nem kétszer voltam már vele.
Az igazságtól nem leszek sem szebb, sem gazdagabb, még egészségesebb sem, senki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!