Ilyen után mire számíthatok?
Sziasztok.
PCOS-em van évek óta- 21 éves vagyok.
Ma voltam jó bő fél év után újra nőgyógyásznál...sajnos nem jók a fejlemények ..a dokinő 5/6cm-es cisztát talált.
Eddig is voltak,de mindig kicsikék mindkét petefészkemen.
3 évig kénytelen voltam fogamzásgátlót szedni,voltam akkor is orvosnál,azt javasolta,hogy elhagyhatom mert szépen visszahúzodtak a ciszták.
Pár hónáp után ismét voltam orvosnál,áki közölte,hogy tele vagyok megint és felírta a Normenset ..ami sokat nem segített...egyre jobban erősödtek a fájdalmaim vérzéskor,olyán eset is volt,amikor anyukám szedett össze a padlóról mert elájultam a fájdalombam...
Mult hónapbam csináltam programálást az orvoshoz de sajnos csák most tudott fogadni...
Nemrég járt le az e hónapi mensim is és akkor is borzalmásan fájt.
Tehát az orvosnő közölte,hogy kéne szedjem legalább 1 hónapig a fogit újra,hátha ez a nagy visszahúzódik,így elkezdem a tablettát és a kövi menstruációm után újra el kell mennem hozzá.
Elnézést a hosszas leírásért,de csak így tudom megértetni veletek is jól,hogy mi zajlik.
Elmondta mire számíthatok...ha nem húzódik vissza egy hónap alatt akkor talán többet kell szedjem a tablettát,de azt is megemlítette,hogy lehetséges műtét is ..és ha a következő vérzéskor erős fájdalmaim vannak,menjek sürgösségire,és vegyem komolyan,mert komoly bajok lehetnek,és már ákkora,hogy veszélyes...
A kérdésem igazából az,hogy ti lányok,nők,akik jártatok,jártok hasonló cipőben,mi lett a végeredmény?
Nektek mi oldotta meg,ha egyáltalán megoldotta,vagy milyén kezelést kaptatok? Megosztanátok velem is,mert most tényleg meg vagyok ijjedve😢😕😔
Előre is köszönöm
A tied sokkal nagyobb volt, gondolom az milyen fajdalommal jart... 😖😖😣
Orvendek, hogy lettek gyerekeid, nagyon❤
A masik petefeszked egeszseges mai napig?
Meg szedem a fogamzasgatlot, jovo heten megyek vissza az orvosnohoz.
Gyakorta faj a hasam, a derekam, belehuzodik a combjaimba is. Elegge izgulok.
Talan jobban jarnek, ha egy ideig szednem a fogamzasgatlot, annak ellenere, hogy az orvosno csak egy honapot ajalnott... Felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!