28 mm veseciszta.Mire számíthatok?
Ma voltam hasi ultrahangon szinte havonta levő felfázásom miatt (a felfázásos dologgal kapcsolatban rá tértem egy korábbi kérdésemben).
És megállapítottak egy 28 mm-es cisztát a bal vesémben,viszont azt említették,hogy a felfázásos bajom nem ettől van.Holnap hívjuk a házi orvost,mivel neki lettek elküldve az eredmények.Megmondom az őszintét nagyon félek.Még csak 15 éves vagyok,nem szeretném hogy bármi komolyabb legyen ettől.Olvastam róla valamikor elmúlik valamikor viszont leszívatás esik szóba.Mit gondoltok erről?Minden választ meghallgatok,szerintetek visszahúzódik,vagy számíthatok komolyabb orvosi ellátásokra…?Esetleg aki járt már hasonló cipőben leírhatja a tapasztalatait,vagy aki tud az írja le,hogy van e erre esetleg egy jó módszer amivel több esélyem lehet arra hogy magától eltűnjön.Minden választ hálásan köszönök…
Sok embernek vannak cisztái,nekem is van a vesémben,nagyobb mint a tied, ez gyakori. Baj nem lesz vele és ameddig nem okoz panaszt addig semmi teendő nincs.
Időnként érdemes ránézni,de ha nincs problémád elég max évente és el is tünhet,simán van hogy felszívódik.
Nekem azt mondták akkor menjek legközelebb ultrahangra ha gondom lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!