Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az egészséges mell?

Milyen az egészséges mell?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, lány nyilvan. Nincs nagy mellem, egyeltalan. Mostanában kezdtem el kitapogatni hogy rendben van e. Egy ilyen nagy kemény valamit találtam bennük, ez a normális? Nem fáj még semmi. Ezek a mirigyek benne?

2022. ápr. 16. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Ahanyan vagyunk annyi félék a mellek. A ciklus 10. napja körül érdemes az önvizsgálatot megcsinalni, mert akkor nincsenek úgy beduzzadva a mirigyek. Maga a felszín ilyen rücskös, karfiolos a mirigyek miatt. Ez természetes és a ciklus második felében meg még kifejezettebb.

Amit figyelni kell, az az újdonság(korábbi tapintasokhoz képest). Pl váladékozas a bimbóból, behuzodas, aszimmetria-valamennyi mindenkinek van, de nem az évek óta meglevő aszimmetriát kell figyelni), a bőrt is érdemes figyelni és persze az újonnan kialakult csomókat/egyéb eltereseket.

2022. ápr. 16. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy vizsgalatra. Egy doki az csak eszre veszi ha valami nem ok.
2022. ápr. 19. 07:36
 3/3 anonim válasza:
100%
Szerintem nézesd meg magad egy orvossal, ő tudni fogja a választ
2022. ápr. 24. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!