Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Soha nem voltam még nőgyógyász...

Soha nem voltam még nőgyógyásznál, mi fog történni?

Figyelt kérdés
Leszbikus párkapcsolatban élek, eddig soha nem voltam még nőgyógyásznál, de mostmár úgy érzem itt az ideje. Soha nem voltam még férfivel sem, ezt közöljem az orvossal, vagy ne?
2022. ápr. 15. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

9

Még mindig nem értesz...

Sehol nem írta, hogy szűz, csak azt, hogy nem volt még férfival. Ettől még lehet szexuálisan aktív, és a szűzhártyája is átszakadhatott már. Tök midegy, mitől; hajkefe nyelétől, dildótól,stb.

Szóval, nagyon félreértettél valamit.

2022. ápr. 16. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:
16%

Ugyanezt pofázom én is, jézusom. :D

Tehát.

Doktorbácsi kacsát nem fog neki felragni, ha csak nem mondjuk egy hajkefével, uborkával, dildóval ostomolja minden héten a hüvelyét. Egy tampontól ugyanis épp nem lesz könnyebb a kacsa felhelyezése a hüvelybe.

Nyilván nem úgy értettem a szüzet, hogy nincs átszakadva épp a szűzhártyája, vagy hogy leszbikus kapcsolatban él. Oké, nyilván nem "szűz", de ilyen szempontból, hogy ő ollózott már csajjal, attól még a hüvelye nem fog az égbe kiáltani, hogy "hé, nem vagyok ám már szűz, egy ujj simán belémfér, igaz, más még sosem volt bennem!!"

Mert hogy egy kacsa baromira széttágítja a hüvelyt, mert bizony, mondjuk ki, fax méretű dolog még épp lehet nem volt benne.

2022. ápr. 16. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!