Soha nem voltam még nőgyógyásznál, mi fog történni?

9
Még mindig nem értesz...
Sehol nem írta, hogy szűz, csak azt, hogy nem volt még férfival. Ettől még lehet szexuálisan aktív, és a szűzhártyája is átszakadhatott már. Tök midegy, mitől; hajkefe nyelétől, dildótól,stb.
Szóval, nagyon félreértettél valamit.

Ugyanezt pofázom én is, jézusom. :D
Tehát.
Doktorbácsi kacsát nem fog neki felragni, ha csak nem mondjuk egy hajkefével, uborkával, dildóval ostomolja minden héten a hüvelyét. Egy tampontól ugyanis épp nem lesz könnyebb a kacsa felhelyezése a hüvelybe.
Nyilván nem úgy értettem a szüzet, hogy nincs átszakadva épp a szűzhártyája, vagy hogy leszbikus kapcsolatban él. Oké, nyilván nem "szűz", de ilyen szempontból, hogy ő ollózott már csajjal, attól még a hüvelye nem fog az égbe kiáltani, hogy "hé, nem vagyok ám már szűz, egy ujj simán belémfér, igaz, más még sosem volt bennem!!"
Mert hogy egy kacsa baromira széttágítja a hüvelyt, mert bizony, mondjuk ki, fax méretű dolog még épp lehet nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!