Lányok! Jártatok már úgy, hogy annyira kellett pisilnetek, hogy nyilvános helyen bepisiltetek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a valamilyen betegséggel rendelkezőktől kérdezem. (Kor, ha szeretnéd)2022. ápr. 12. 17:17
31/37 anonim válasza:
Nekem sajnos sok ilyen eset volt. EGyszer alsós koromban osztály fogászatra mentünk, és meg is voltam fázva, amíg csinálták a fogamat, közben becsurgott az eleje, a tanárnő nagyon türelmes volt, nem haragudott, szégyelltem magam és vigasztalt. Egyszer meg évnyitón pisiltem be, illetve már utána. Az osztály termek felé igyekezve nagy volt a tömeg, a WC is tömve volt.
32/37 erogeen válasza:
31- es! Írod, hogy ,,sok ilyen eset volt,,. Kettőt írtál csupán, de volt- e valóban még több szitu? Esetleg felnőtt korodban...
33/37 anonim válasza:
Igen, jártam már így párszor mikor kicsi voltam.
35/37 anonim válasza:
Mas orszagokban mondjuk lepten nyomon van vece, raadasul ingyen es tiszta. De magyar teruleten ha nem talalok, akkor azt mondom, hogy elnesest, mosdoba szeretnek menni, satobbi, satobbi, es kepzeld, elmondjak, tippet, kulcsot adnak, haho.
36/37 anonim válasza:
Nem, nem mindenhol adnak kulcsot, bocs, lakotelepen mef ahol bolt sincs.. a hid ala mentem be fosni F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!