Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Jártatok már úgy,...

Lányok! Jártatok már úgy, hogy annyira kellett pisilnetek, hogy nyilvános helyen bepisiltetek?

Figyelt kérdés
Nyilván nem a valamilyen betegséggel rendelkezőktől kérdezem. (Kor, ha szeretnéd)

2022. ápr. 12. 17:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nem 16/l vagy, hanem egy negyvenes perverz f.asz.
2022. aug. 28. 12:51
 22/37 anonim ***** válasza:
65%

Ha te mondod, 21-es...

16 éve abban a tudatban élek, hogy lány vagyok, de te tudod...

2022. aug. 28. 13:39
 23/37 anonim ***** válasza:
21%
Persze, 22, álmodozz csak. XD
2022. aug. 28. 16:14
 24/37 anonim ***** válasza:
23%
Made my day, 23-as. Úgyis unalmas délutánom volt, legalább szórakozom rajtad egy kicsit. 🤣🤣🤣
2022. aug. 28. 16:23
 25/37 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos vannak ganéj tanárok, akik miatt előfordul.
2022. nov. 13. 23:11
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen sajnos. Melóból jöttem haza, ott még elmentem pisilni, de a vonaton már nem tudtam mert rossz volt a wc és nem lehetett használni, viszont volt vagy 40 fok, így elég sokat ittam, hamar végig ment. Mikor leszálltam a vonatról már nagyon durván kellett. Mire felértem az utcánkba, már képtelen voltam visszatartani, még arra se volt időm hogy egy bokor mögé menjek kigombolni, letolni a gatyám, ott helyben kitört belőlem az egész, közben se tudtam visszatartani. :( Szerencsémre teljesen fekete nadrág volt rajtam és nem volt senki a közelben. Aztán gyorsan hazamentem, zuhanyoztam és kimostam a nadrágom. 28 éves voltam.
2023. jan. 20. 02:42
 27/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem jartam ugy. Nemcsak nagyon jol vissza tudom tartani a vizeletem, de ha vannak ott emberek, meg mernek kerni valakit, hogy hasznalhassam a vecet, ha nincsenek emberek, akkor pisilnek a pusztaban.
2023. jan. 26. 22:16
 28/37 erogeen ***** válasza:
38%

A kérdés lányokhoz szól, pedig fiúkkal is előfordulhat, hogy bepisilnek.

Velem is megesik. Korábbi válaszolók közül ketten is írták, hogy élvezetből pisilnek be. Nos és is szoktam hasonlót csinálni. Meg azért is előfordul néha baleset, mert sokáig tartogatom és a végén már nem érek el a WC- re.

(Fiú vagyok)

2023. jan. 27. 19:27
 29/37 anonim ***** válasza:
64%
Volt ilyen, de akkor részeg voltam, és úgy gondoltam, hogy nincs kedvem elmenni a wc-re. 😅
2023. márc. 12. 08:19
 30/37 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer fesztiválon. Nem voltam részeg, szimplán nagyon kellett, és nem akartam a barátnőmet is elrángatni a koncertről. Aztán már nagyon kellett, és bepisiltem. De nem vette észre senki, mert nem arra figyeltek, illetve szoknya+bugyi volt rajtam, tehát hamar megszáradt.
2023. márc. 20. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!