Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen helyzetben mit csináljak...

Ilyen helyzetben mit csináljak? Menzesz

Figyelt kérdés

Pénteken esküvőre megyek a barátommal. Ma éjjel felébredtem, éreztem, hogy folyik valami, megjött a menzeszem 2 napos késéssel. Mit csináljak, hogy péntekre elmúljon? A barátommal keveset találkozunk, hiányzik, hogy szexeljek vele. (most 1 hónapig nem találkoztunk, és ráadásul ma van az első évfordulónk, szeretném szexszel megünnepelni) Ha elmegyek körzeti orvoshoz, fel tud írni valamit, ami lerövidíti a menzesz időtartamát, hogy csak ma, és holnap vérezzek? Segítsetek légyszi! Azért is jó lenne, ha elmúlna, mert nyoszolyólányvagyok, és nem akarok az esküvőn begörcsölni...Na meg a szex.

17/L

2010. szept. 15. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:

nem, nem tudja.

Ha ennyire akarsz, akkor szexelj vele menses közben

Azt is lehet, csak a sráctól függ, hogy beleemegy e a dologba.

2010. szept. 15. 07:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Már 2x szexeltünk így, de most már nem akarok...Ő nem tartja undorítónak, de én igen :S
2010. szept. 15. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként azt mondják, hogy sok citromos vizet kell inni, de hát én nemhinném hogy az hat valamit, viszont kipróbálhatod.
2010. szept. 15. 07:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Tampont használsz? Azzal nem tart olyan sokáig, mint betéttel. Cseréld gyakran.
2010. szept. 15. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet vele semmit csinálni. Így jártál. Lehet, hogy azt hiszed, milyen szar neked, de inkább örülj, hogy normálisan menstruálsz.
2010. szept. 15. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
citromos vizet nehogy igyál! nekem is ezt tanácsolták,ki is próbáltam,ömlött a vér belőlem..pedig nem vagyok erős vérzéses típus...de lehet,hogy neked segítene,egyén függő,én csak a tapasztalatot irtam le:)
2010. szept. 15. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Lerövidíteni sehogyan sem tudod és ha tudnád sem lenne tanácsos.Azzal felborítanád a ciklusodat,ami nem jó.

Az esküvőre egy tippem van,használj tampont.

Mennyire szoktál görcsölni?Péntek már a 3. nap,csak nem fogsz görcsölni.De a biztonság kedvéért legyen nálad görcsoldó.

A szexet hanyagoljátok,ha nem akarod így.

Bár van még egy megoldás,már ami a kényeztetést illeti.Ha tampont használsz valamennyire tudtok pettingelni.Tudja izgatni a csiklódat,te pedig ki tudod verni neki,vagy akár orálisan is ki tudod elégíteni.

Biztos nem olyan jó,mint a szex (bár nekem egyikről sincs tapasztalatom még),de ez is több,mint a semmi:)

15/L

2010. szept. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!