Ilyen helyzetben mit csináljak? Menzesz
Pénteken esküvőre megyek a barátommal. Ma éjjel felébredtem, éreztem, hogy folyik valami, megjött a menzeszem 2 napos késéssel. Mit csináljak, hogy péntekre elmúljon? A barátommal keveset találkozunk, hiányzik, hogy szexeljek vele. (most 1 hónapig nem találkoztunk, és ráadásul ma van az első évfordulónk, szeretném szexszel megünnepelni) Ha elmegyek körzeti orvoshoz, fel tud írni valamit, ami lerövidíti a menzesz időtartamát, hogy csak ma, és holnap vérezzek? Segítsetek légyszi! Azért is jó lenne, ha elmúlna, mert nyoszolyólányvagyok, és nem akarok az esküvőn begörcsölni...Na meg a szex.
17/L
nem, nem tudja.
Ha ennyire akarsz, akkor szexelj vele menses közben
Azt is lehet, csak a sráctól függ, hogy beleemegy e a dologba.
Lerövidíteni sehogyan sem tudod és ha tudnád sem lenne tanácsos.Azzal felborítanád a ciklusodat,ami nem jó.
Az esküvőre egy tippem van,használj tampont.
Mennyire szoktál görcsölni?Péntek már a 3. nap,csak nem fogsz görcsölni.De a biztonság kedvéért legyen nálad görcsoldó.
A szexet hanyagoljátok,ha nem akarod így.
Bár van még egy megoldás,már ami a kényeztetést illeti.Ha tampont használsz valamennyire tudtok pettingelni.Tudja izgatni a csiklódat,te pedig ki tudod verni neki,vagy akár orálisan is ki tudod elégíteni.
Biztos nem olyan jó,mint a szex (bár nekem egyikről sincs tapasztalatom még),de ez is több,mint a semmi:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!