Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők akik már klimaxolnak,...

Nők akik már klimaxolnak, hogyan élik meg?

Figyelt kérdés

Hány éves korban kezdődött? Milyen tünetekkel?

Most hány éves vagy?

Valamint milyen a szexuális élet?

Az létezhet, hogy 52 éves nő egyáltalán nem akar már szexelni?

2022. ápr. 3. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

A klimaxot minden nö másként éli meg, van, akinek ar 35 évesen elkezdödik, van, akinek 60 évsen még nem.

A tünetek is igen eltéröek, van, akinek kifejezetten erös és többféle tünete van, más meg csak azt veszi észre, hogy elmaradt a menzesze.

A szexiális élet meg egyáltalán nincs összefüggésben a klimaxszal, sokkal inkább az adott nö hozzáállásával a szexhez meg a partneréhez.

Sok nö erre hivatkozva nem akar szexelni, de föleg azért, mert neki nem pozitív és örül, hogy van mire fogni.

Akinek meg jó a szexuális élete meg a kapcsolata, azoknál akár 70 év fölött is még van igény a szexre, illetve igen kielégítö szexuális életük lehet.

65 éves vagyok, majdnem 20 éve estem át a klimaxon, heti egy-két alkalommal vagyok együtt a párommal, és mindig kifejezetten jónak érzem.

2022. ápr. 3. 17:05
 2/2 anonim válasza:
Igen. Tapasztalatból mondom, a klimax összefügg a szexxel és a vággyal mindenképpen. A hormonok tudnak befolyásolni - más kérdés, hogy lehet tenni ellene ha van akarat. Nem csak a szexgyűlölők vágya csökkenhet ilyenkor.
2022. ápr. 9. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!