Abortusz után 3 nappal csikló izgatása?
Megkövezni nem akarjátok véletlenül a kérdezőt?!
50 éves vagyok, soha nem volt abortuszom, de szemrebbenés nélkül megcsináltatnám, ha arra kerül a sor, mert maximum csak a ti fantazmagóriátokban van ilyen előkelő helyen egy embrió, normális embernél nem értékeli többnek az abortuszt, mint ami: egy kínos kellemetlenség, amin át kell esni, ha az ember nem akar 9 hónap múlva még kínosabbat.
Nem kívánt következmény, mint fagyizásnál a szalmonella fertőzés.
Jé, hogy az illető továbbra is fagyizni akar?
Egészségére!
Ti meg ássátok el magatokat.
Abortusz után 3 nappal sokan még sírnak, nem pedig ezekre gondolnak.
Aki ilyen kérdést tesz fel, annak számolnia kell a kommentekkel.
Gondolom nem a babával vagy az anyuka egészségével volt baj, ha ezt kérdezi.
Ha pedig teherbe szeretne esni újból, akkor olyan kérdése lenne, hogy mikor eshet újból teherbe egy ilyen beavatkozás után.
23 ugyan hagyjál már, mert a szent szaporodás mindenkinek a célja, mi?
A szexet normális ember az ÉLVEZETÉRT csinálja, nem egy eszközként tekint rá.
21 köszönöm, illetve akik normálisat írtak. Először is a kedvencem, hogy eszik itt az emberek egymást, holott ez egy egyszerű kérdés, nem fogom a rosszindulatú kommentek miat elszégyelni magam, es soha tobbet nem szexelni, nem érni magamhoz, mert "abortusz utan pár nappal még sírni KELL" egyáltalán nem sírtam, bűntudatom sem volt, megkönnyebbültem, ha akarod tudniy az életben nem fogom megbánni🤷🏻♀️🤷🏻♀️ és nem azért, mert egy paraszt vagyok, aki megölet egy embriót, hanem mert fiatalként nem akarom elbaszni az életem egy gyerekkel. Nem gondoltok bele, hogy talán a gyerek érdekét (is) nézem? Inkább ne szülessen meg, minthogy olyan körülmények közé szülessen, ahol csak probléma lenne a nevelésével, az anyagi háttérrel, és nem kaphatna meg olyan törődést, amit "érdemelne" mivel sok szempontból nem tudnám neki megadni.
Egy embrió nem tud gondolkodni, nem fogom ezzel megbántani, nem fog neki szarul esni, majd lesz gyerekem, hogyha készen állok rá, befejeztem a tanulmányaimat, és képes vagyok neki olyan körülményeket, és életet teremteni neki, amilyet megérdemelne.
Másrészt minden nőnek saját szíve joga, hogy mit csinál a gyermekével, vagy az embrióval a hasában.
Azért nem válaszolunk, mert nem tudjuk.
Egyébként annyit hadd mondjak el, hogy én mindent és mindenkit megértek (talán a sorozatgyilkosokat nem), de azért annyit hadd mondjak neked, hogy szerintem egy kicsit gyászold meg ezt a dolgot. Ha nem is az embriót, akkor azt, hogy ez történt veled. Hidd el, nem egy egyszerű dolog az abortusz. Én elfogadom, hogy úgy érzed, ez az égvilágon semmi nem volt, olyan, mintha elmentél volna a fogorvoshoz és kihúzták volna a fogad. De ez tudatalatti szinten azért mélyebbre megy.
Azt gondolom, hogy ha a nőgyógyászodat nem merted megkérdezni erről, akkor azért benned is van egy természetes gát, hogy azért ez nem ilyen egyszerű ügy. Minket kérdezel, de tényleg nem jellemző, hogy abortusz után valaki azon aggódjon, hogy maszturbálhat-e. Ha egyébként nem bírod ki (ezért is írtam, hogy meg kéne várni a válaszodat, mert a körülmények ismerete nélkük nem lehet véleményt mondani), akkor meg csináld. Nem tartom valószínűnek, hogy gond lenne belőle.
Próbáld ki nagylány, mi úgyse vagyunk jók semmire.
De amúgy szerinted itt szakorvosok vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!