Abortusz után 3 nappal csikló izgatása?
A méhösszehúzódások miatt erős(ebb) vérzésre lehet számítani ilyenkor.
A helyedben minimálisan 10-14 napot várnék.
3 nappal?
Tényleg rosszabb pár ember mint akármelyik állat
12
Na, még egy büdös bunkó... Szégyen...!
15 Próbáld még fokozni a butaságodat, te ...(képzelj ide valami nem túl szépet...)
Belőled teljesen hiányzik az empátia, együttérzés, segítőkészség. Ezért kár volt idejönnöd, hogy ideböfögj egy ordas tahóságot. Igen, te.
Nekem sem az abortusz, sem az eü-i kaparás után nem volt fontos, hogy a csiklómat izgassam, őszintén szólva kisebb bajom is nagyobb volt ennél (vérzek-e, miért vérzek, sokat vérzek-e, miért nem vérzek, stb.), no meg az, hogy kengyelben volt a lábam és altattak és közben bennem nyúlkáltak... nos, ezek annyira nem emelték a libidómat.
De nem tudhatjuk, hogy a kérdező milyen helyzetben van, miért kérdezi ezt, stb.
17
Igen, mindenben igazad van; de az 1, 8 és 13 olyan méltatlanul rosszindulatú, érzéketlen volt, hogy felnyomta a vérnyomásomat és írtam pár keresetlen szót. Lehet, hogy túlreagáltam, de ismeretlenül is nagyon felháborított.
19
Menthetetlenül rosszindulatú vagy. Illetve, ahogyan írtam, egy büdös bunkó. Te vagy az ócska senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!