Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Végbél tályog és menstruáció?

Végbél tályog és menstruáció?

Figyelt kérdés

Ha csak úgy feltennék nekem a kérdést hogy, végbél tályog hatással lehet e a menstruációra, szerintem egyből nemet vágnék rá.

Viszont a következő a helyzet,13.a körül elkezdett a fenekem felett domborodni/duzzadni a bőröm alatt, alig tudtam ülni, feküdni és már az állás is fájt.Ez tartott egy ideig és kedd délután, 15.én ez így "robbant" szóval meg eredt a vér ezerrel,folyamatosan,csak ömlött.

Szerdán elmentem sebeszetre ott tisztitották meg vágtak rajta egy kicsit, másnap is tisztitották.

Rengeteget vérzett akkor, illetve tegnap is elrepedt a vágás és szint úgy ömlött rengeteg vérem.

Volt olyan pillanat amikor már nagyon gyengének éreztem magam a sok vér látványától/ vesztésétől.

A menstruációmnak 26.an kellett volna megjonnie, de még elég fiatal vagyok ( 18 ), van hogy késett vagy kimaradt.

Szóval,szerintetek van esélye annak hogy a rengeteg vér veszteség miatt késik a havi vérzés?

Sajnos ilyet nem tanítanak az iskolában, ügyeletre meg nem szeretnék menni most hétvégén megkérdezni..

2022. ápr. 1. 23:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen emiatt is, és a stressz miatt is. Nemcsak késhet, de akár ki is maradhat egy simán. Ne aggódj. Jobbulast.
2022. ápr. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!