Nőgyógyász? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A vaginám nagyon viszket és piros is, égő, viszkető érzésem van egész nap, mi lehet ez?
éS MITŐL?
2010. szept. 14. 16:56
1/3 anonim válasza:
Valami fertőzés lehet vagy gomba. Ezzel elkéne menned nőgyógyászhoz, ő megtudja mondani mi a baj és ad rá krémet/kúpot.
2/3 anonim válasza:
Bármitől lehet,nekem is volt és nem éltem nemiéletet,én hintőporoztam kezdetben,mert legelőször még csak 5. osztályos voltam és kb. tudtam ilyen fiatal lányoknál hogy zajlik a vizsgálat,fenékbe nyúlásos módszerrel,ami nagyon megalázó,meg hát alapból nagyon szégyenlős is vagyok.Aztán később canestin krémet használtam,valamikor meg sima hintőport,mert néha előfordulhat.
3/3 anonim válasza:
Ilyen velem is volt,nekem magától helyre jött,én vártam vele pár hetet és jobban figyeltem a higéniára,jobban,de óvatosan mostam meg.Elkaphatsz fertőzést pl ha iskolai wc-nél,vagy ha oda kirakott papírt használsz és le eset a földre.De lehet sima irritáció is,pl nem bírsz egy új intimmosdót,szappant,fehérneműt,vagy a tisztasági betét is okoz ilyet,ott sem mindegyik jó az embernek stb.
Egyáltalán nincs mensid,sose volt?
Ha nem történik változás rövid időn belül,akkor menj dokihoz.És vigyázz mert hormon gyógyszert írhat fel,hogy legyen mesnid,amitől meg elhízhatsz.Néz körül és keress jó dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!