Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet, hogy trombózisom van?

Lehet, hogy trombózisom van?

Figyelt kérdés

Ha befeszítem a lábujjam fájdalmat érzek a vádlimban. Azt olvastam, hogy ez a trombózis jele.

Nyugalmi állapotban és állva egy minimális fájdalmat érzek a lábamban.

Ti bemennétek az ügyeletre?

2022. márc. 28. 21:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Ne olvasgasd azt a weboldalt ahol ezt az információt találtad, hülyeség.
2022. márc. 28. 21:50
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Igen rohanjunk az ügyeletre mert fáj a vádlid....
2022. márc. 28. 21:57
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Figyi. Kéne pár infó. Hány éves vagy? Milyen munkát végzel? Utaztál sokat mostanában? Ültél sokat mostanában? Zsibbad a lábad? Mennyire fáj egy 10-es skálán? Lila is? Vizes? Bármi?
2022. márc. 28. 22:16
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Bárkinek bármikor lehet trombózisa. Ha a fent leírt panaszon kívül nincs semmi más panasz, akkor ez nem valószínű, hogy trombózis. A rizikó megbecsléséhez nem ártana tudni a beteg korát, alapbetegségeit, dohányzás, fogamzásgátló szedés, genetikai hajlam (pl. Leiden, stb.), törés, műtét, stb.
2022. márc. 28. 22:17
 5/20 A kérdező kommentje:

25 éves nő vagyok.

Igen, ma utaztam jó pár órát vonattal, de mozogtam is.

Munkahelyemen mozgok sokat, illetve állok/ülök.

Nem zsibbad a lábam, nem lila és nem vizes, nincs megdagadva.

Nagyon erős fájdalom volt egy ponton, ahogy megfeszítettem.. most jelenleg olyan 10/3 a fájdalom a lábamban, nem is fájdalom inkább olyan fáradt érzés… van egy kicsi minimális visszér rajta.

2022. márc. 28. 22:19
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem szedek fogamzásgátlót, nem dohányzom, nem volt törés, sem műtét..

nem tudom a genetikai hátteret..

Van egy kis túlsúlyom és visszerem..

2022. márc. 28. 22:21
 7/20 A kérdező kommentje:
A trombózisnál a láb egy ponton fáj, vagy össze-vissza is jelentkezhet a fájdalom?
2022. márc. 28. 22:23
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

A fentiek alapján a trombózis esélye minimális.

De ha az a kérdés, hogy lehet-e, akkor igen, lehet.

Kb. mintha a taxist kérdeznéd, amikor beülsz, hogy lehet-e, hogy halálos autobalesetünk lesz? Erre nyilván nem lehet azt mindani, hogy nem, az kizárt.

2022. márc. 28. 22:24
 9/20 anonim ***** válasza:
29%

Polcold fel a lábad éjjelre és ne mászkálj sokat! Ha holnapra nem múlik, vagy erősödik a fájdalom, akkor nézesd meg háziorvossal!

Ha esetleg nagyon bedurvulnak a trombózisszerű tünetek, akkor akár mentő, vagy ügyeletes orvos is hívható. Erre kis esélyt látok. Viszont ebben az utóbbi esetben nem szabad lábra állni.

2022. márc. 28. 22:25
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, a segítséget!

Az a baj, hogy már annyira pánikolok, hogy nem tudok megnyugodni és gondolkodni..

2022. márc. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!