Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha a hüvelyflóra...

Normális ha a hüvelyflóra helyreállító kicsit csíp/irritál(gynoflor)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy nézett ki hogy gombás gyulladásom/fertőzésem van, erre kaptam korábban gyógyszereket, és már jobb is volt odalent a közérzet és mondta a doki hogy azért vagyok még érzékeny picit mert nincs elegendő váladék a hüvelyfalamon és mondta hogy helyre kéne állítani rendesen a flórát, és erre írt fel gynoflort. (ez ilyen hüvelyflóra helyreállító)

nem éreztem már a napokban csípő, égő vagy egyéb diszkomfort érzést de most ahogy jön ki a tabletta kicsit viszket és csíp odalent , mint amikor pl tusfürdőt véletlen belemosok. Ez lehet a tabletta miatt van? Mert szerintem egy hüvelyflóra helyreállítónak alap esetben nem kellene irritálnia.. vagy visszatért a fertőzés ?

2022. márc. 23. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg mindig csíp?
2022. márc. 26. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem. Túl vagyok egy gomba/virus ölő kúp kúrán és utána javasolta a doki a gynoflort, és már örültem hogy helyrejott minden , erre amióta ezt dugdosom fel, csíp, szúr és diszkomfort érzésem van….
2022. ápr. 7. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Basszus ugyanez van velem is. De nekem az összes ilyen helyreállító cseszi a hüvelyem.... Nem tudom már mit lehetne kezdeni
2022. ápr. 8. 10:19
 4/5 Picsusz válasza:

Sziasztok.

Most ugyanebben a helyzetben vagyok.

2 kúrát nyomtam le gomba miatt.Elsőnek Mackmirroral lett kezelve,jó volt.Utána kezdtem a Gynoflort,mintha visszatèrt volna.Enyhe ègő, diszkomfort èrzès.A doki utána Gyno Pevarylt írt fel.Már az első kúp után teljesen jól voltam.Tegnap raktam fel az első Gynoflort.Mára megint diszkomfort èrzès.Ezt a kúp okozza?A dokival beszèltem ma,azt mondta pedig használjam a Gynoflort,el kell múlnia.

Nektek mi lett vègűl?

jan. 29. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nekem csak szájon át szedhető gyógyszerre múlt el a candidám. (Fluconazol)
jan. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!