Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ég lent a hüvelybemenetnél?

Miért ég lent a hüvelybemenetnél?

Figyelt kérdés

Már 1 éve ezzel szenvedek, minden utat már végig jártam (gomba elleni gyógyszerek, antibiotikum, STD szűrések) és minden normális. Kenetet is többször levettek és nincs semmi kórokozó meg gomba, sőt normál laczobacillus flóra van. Bár azt írták h citolízis jellemző rá, de a doki azt mondta az nempara. Nem értem miért csíp akkor és miért sebes kivül?

Ha masztizok elmúlik a csípés de ez nem állapot h ezt kell tennem h jólegyen.

1 éve voltam HPV pozítiv, de már abból kigyógyultam, többször is ellenőriztem. Mi ez? Valakinek hasonló? Segítsetek.

2021. dec. 29. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez elég egyértelmű, hüvelyszárazság lehet a problémád! Ha olyankor elmúlik vagy enyhül, amikor nedvesedsz, akkor szerintem csak ez lehet a gond, ha már mindenre megvizsgáltak. Cikatridina hüvelykúp rendszeres használata sokat fog segíteni, vagy el is mulasztja. Viszont a hüvelyszárazság mögött sokszor a túl kevés ösztrogén áll, a hormondjaidat kellene még megvizsgáltatni. De a cikatridinát mindenképp használd, vény nélkül kapható. Olcsóbb kúp a Santes, de abban nincsenek kiegésztő hatóanyagok mint a Cikatridinában.
2021. dec. 29. 11:34
 2/9 A kérdező kommentje:
De én ngyon nedves vagyok:s mármint mindig sok folyásom van mikor van aktus és amúgy is van folyásom. Tehát nem érzem hogy száraz lenne lent. (23 éves vagyok.) Meg a szexet is úgymond kívánom.
2021. dec. 29. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Kúpot és krémet is használj, a cikatridinának van mindkettő. Előző válaszoló vagyok és nem vagyok egy fizetett hirdetés csak nekem is ez segített sokat egy hasonló problémánál :D
2021. dec. 29. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
nálam is volt ilyen, hogy bő folyás ellenére,a hüvelybemenetnél kicsit sebes volt, én ezeket a kúpokat és krémeket használtam/használom nőgyógyász javaslatára, plusz ő még a neogranormont javasolta, hogy kenjem vele a sebes részt. Azt mondta h a folyás a méhnyakról jön és más mint együttléteknél ami a hüvelybemenetnél termelődik. Hiába kívánod, lehet nem elegendő a nyák ami akkor termelődik.
2021. dec. 29. 11:42
 5/9 A kérdező kommentje:
A Cikatridinat 1x tavaly már kipróbáltam emlékszem.Mármint a kenőcsüt a sebre kentem de rögtön lekellet mosnom mert ngyon csípte. De lehet hogy már nem lenne ez. Majd megkérdezem a nőgyógyászt mindenképp. Annyira örülnék ha tényleg lenne rá megoldás
2021. dec. 29. 11:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Neked hogy állapították meg hogy hüvelyszárazság? Csak ránézett és tudta doki?
2021. dec. 29. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy képet kéne csatolj.
2021. dec. 29. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, de nekem is csinált tenyésztést, nem volt semmi kimutatható.
2021. dec. 29. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Azóta hogy vagy?
2022. márc. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!