Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Seprűvénát ill. Visszért...

Seprűvénát ill. Visszért tb-re hogyan lehet műttetni?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok. Térdhajlat fölött telis-tele vagyok lilás vöröses seprűvénákkal, térd alatt pedig visszér jelleggű még ki nem dudorodó, de csúnya visszerekkel.

Ritkán fáj, de akkor nagyon. Nem vagyok túlsúlyos (5kg plusz van rajtan), sportolok, nem dohányzom, viszont ülő munkát végzek 10 eve..

A tb ennek állja a költségét, ha megműttetem? Egyáltalán milyen indokkal lehetséges?

2022. márc. 20. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Sehogy. A TB nem támogatja a seprűvéna eltávolítást.
2022. márc. 20. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:

A tv-ben láttam egyszer, hogy injekciót adnak ezekbe az erekbe, és eltűnnek.

De biztosan nem TB támogatott kezelés.

2022. márc. 20. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
De, csinálják TB-re is érsebészeten.
2022. márc. 20. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
El kell menni az érsebészetre és megkérdezni.
2022. márc. 20. 22:14
 5/6 anonim válasza:
Szkleroterápiának hívják az injekciós kezelést. Azzal eltűnik. De valszeg a műtét is megfontolandó, mivel a lábszáron lévő visszértágulat oka a fötörzsvéna tágulata (combon található). Műtéttel ezt zárják el. Nem TB támogatott
2022. ápr. 8. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Az egynapos sebészeti műtétek díját - az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára - a TB fizeti.

[link]

[link]

2022. ápr. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!