Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért néznek rám furán, ha...

Miért néznek rám furán, ha kelyhet használok?

Figyelt kérdés
Fian néznek rám, gusztustalannak tartanak, és folyton hülyeséget kérdezgetnek, mint pl hogy amikor alszom, nem e folyik vissza a méhembe. Miért? Miért tárják ennyire furának és gusztustalannak?

2022. márc. 19. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

A kerdest talan nekik kellene feltenni, nem gondolod, kiccsillag?

Onigazolast varsz egy anonim oldalon.🤨

2022. márc. 19. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Aszittem, hogy menő dolog "kehlyhezni". Nekem nem tetszik, mert nem akarok semmit a hüvelyembe helyezni vérzéskor, főleg nem egy ilyen dolgot. Ha már vmit, akkor inkább a tampont (de azt sem). Kicsit gusztustalannak is tartom, de ez az én egyéni szoc. problémám. Hogy mások mit használnak, nem az én dolgom. (Néha aggódom, hogy akik tampont használnak, nehogy toxikus sokk szindrómát kapjanak.)
2022. márc. 19. 19:08
 13/17 A kérdező kommentje:
12 köszönöm, végre egy hasznos válasz. De lehet, nem fogalmaztam elég jól. Engem az érdekelne, higy az emberek általában miért véleoedhetnek így erről, és a többi eszközről hogyan.
2022. márc. 19. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

Az embereknek általában rhadtul mindegy, és azért vélekednek másképp, mert mások.

Ennyi. Egyébként a legjobb barátnődnek SINCSEN köze a te menstruációdhoz, már megbocsáss.

2022. márc. 20. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
20 éves lányom hasznal kelyhet. Nekem fura, én nem használnám. Az O dolga nem szólok bele.
2022. márc. 26. 07:27
 16/17 A kérdező kommentje:
15 anya nem tudja, hogy mit használok, de jobb is. Benn úgy gondolkozik, mint te. Nagyon korlátozó személy. Ha 1 óra alatt megtanulok másnapra, akkor is vissza küld tanulni, mert szerinte nem is tanultam meg, csak el akarom sunnyogni. Nem ehetek azt, amit szeretnék, és főleg nem annyit, amennyit szeretnék. Emellett azt is nagyon korlátozni akarja, hogy mit tehetek a testemmel, pl hogy milyen menstruációs segédeszközt használjak. Csak a betétet engedte meg, és tamponból is csak a minit, ami azt a cunamit nem bírja, mert fél óránként cserélni kell, és a nagyobb méretűt nem engedi meg. De ez engem meg nagyon zavar, ezért vettem magamnak titokban egy kelyhet. És a legjobb barátnőm is azért tudja, mert elmondtam neki, hogy hallod, végre 5 havi zsebpénzemből meg tudtam venni, és most már sokkal jobb lesz. Eléggé furának tárja, de elfogadja a döntésemet. Anya viszont nem ezt tenné, hanem elvenné a kelyhet, kidobná, engem pedig kb az egyetem kezdetéig szobafogságra ítélne, amiért ellenkezni mertem.
2022. márc. 26. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Szerintem nem is kell ezt elmondanod, hogy mit használsz. Én is váltottam 1 éve a kehelyre, előtte 10 évet szenvedtem tamponnal, mert nagyon erős a vérzésem és állandóan cserélgetni kellett még betét mellett is. Nekem sokkal kényelmesebb, nem bűzlik a szenetesben a véres tampon, rögtön meg tudok szabadulni a vértől. Nekem nagyon bevált, bár a menstruációm így is nagyon rossz, de legalább ez egy kicsit könnyít rajta. De mindenkinek magánügye mit használ.
2022. ápr. 19. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!