Noncsi2020 kérdése:
Ki milyen gyógyszert szed a menstruációkor?
Figyelt kérdés
A nospa olyan mint a halottnak a csók. Eddig Ukrajnában éltem és ottani fájdalom csillapítót használtam de mivel magyarba költöztem érdeklődők kinek mi hat. Egy Magyarországi ismerősöm analgezin forte(550mg) szed 1 tablettát 1x naponta megfelezve. O
Ő erre esküszik. Valaki esetleg próbálta már,azt mondta olyan mint a lórugás.
2022. márc. 19. 10:04
1/13 anonim válasza:
Nekem endometriózisom van, nekem donalgin +2 szem drotaverin hat. Ezt így naponta 3*
3/13 anonim válasza:
Drotaverin 1-2 szemet veszek be egyszerre.
5/13 anonim válasza:
1 db nospa és 1 db algoflex forte egyszerre bevéve. Így hat.
6/13 anonim válasza:
Algoflex/Advil ultra vagy mostanában az Algopyrin is hatásos lett nálam.
7/13 anonim válasza:
Advil ultra. Tudom, hogy nem görcsoldó, hanem fájdalomcsillapító, de bírja a refluxos gyomrom és hat is. Három szem kell jellemzően, első nap kettő, második nap egy.
8/13 anonim válasza:
Panadolt, fél szem elég 4-5 órán keresztül.
9/13 anonim válasza:
1-2 algopyrin egy nap 1-3 alkalommal.
10/13 anonim válasza:
Mi a rosseb ez, hogy mindenki 0%-on áll? Valakinek komolyan ez okoz élvezetet, hogy a másikat ész nélkül pontozza?
Kérdező, én is analgesin forte-t szedek olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!