Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Reggel mikor fürödni mentem,...

Reggel mikor fürödni mentem, hosszú nyálkás bigyó lógott lefelé onnann. Kb 10 cm :O Mi lehet az? Miért lehetett

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 15:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát elég alacsony vagy,olyan 5. osztályos féle,de ha a szüldeid alacsonyak akkor ez normális,a súlyod is kicsi,de a magasságodhoz elmegy,a cici méret is.Szerintem az hogy nincs mensid attól lehet hogy kicsit későn érő vagy.Ha a legelső kérdésemre a válasz az hogy 12-13 akkor mindenképp későn érő vagy.

Ilyen szőrősődés,meg cici nővés mikor kezdődőtt meg nálad?

De egyáltalán nincs mensid,még sose volt?

Ja a nyálkás dolog miatt nem izzgulj,lehet izgalmi váladák,vagy erősebb fehérfolyás is produkálhat ilyet.Fehér folyás idővel mindenkinél van,kinek erősebb,kinek gyengébb.Szóval a nyálka normális,ha valakivel együtt vagy akkor is benedvesedsz odalennt hogy jobban csúszon.

A mensivel kapcsolatban ha fél éven belül nem lesz,akkor dokihoz menj,v. háziorvostól is érdeklődheszt.

2010. szept. 18. 16:07
 12/12 A kérdező kommentje:

hát... az olyan.. pfúha :D kb lent, már régen 5 éve? 6? a hónom alatt meg 2 talán 3.

A mellem is 5dikesen kb az is h éve volt...

2010. szept. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!