Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Reggel mikor fürödni mentem,...

Reggel mikor fürödni mentem, hosszú nyálkás bigyó lógott lefelé onnann. Kb 10 cm :O Mi lehet az? Miért lehetett

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem viszket vagy csíp a puncid? Az "onnan" gondolom a puncidat jelenti?
2010. szept. 13. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs panaszod,egyszerűen ovulálsz.Az egész ciklus alatt változik a szervezeted által termelt nyálka,és bizony ebben az időben ilyen formát is ölthet:)Nincs gond.
2010. szept. 13. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt iylen amikor elkaptam egy bakteriális fertőzést. Igaz nekem égett is tőle...:S
2010. szept. 13. 16:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Na ez a másik. Nincs mnstim 16 évesen... amúgy igen, azalatt azt értem
2010. szept. 13. 16:45
 5/12 A kérdező kommentje:
neem nekem nem viszket meg semmi
2010. szept. 13. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Voltál már nőgyógyásznál?Ha nem,bármennyire is ijesztőnek tűnik,kérlek menj el.16 évesen már ideje lenne menstruálni(ha jól értettem amit írtál)
2010. szept. 14. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Figyusz,16,5 éves korig nézik el ha nincs egyáltalán mensid.De az a váladék lehet izgalmi is,nálam is volt ilyen és az az,pedig semmit nem éreztem,de ha véletlenül akármilyen ciki is a dolog,sex v.efféle jut eszembe,hogy milyen jó pasi valaki,akkor sajna,van egy kisnyálkás váladkékom.pedig nem vagyok perverz,vagy fehérmájú,még pasim se volt,úgy,tudod nem sexeltem,az igazinak tartom az első alkalmat.
2010. szept. 14. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja és annyit több barátnőmnek is 16 éves kora után jött meg,szóval max. fél éved van,utána indíts dokihoz.De milyen fejlettségű vagy,magasság,melled rendesen nő meg ilyesmi?-Mert ha nem akkor a lehet simán későn érő vagy.
2010. szept. 14. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ilyen nálam is volt,ez olyan a lányoknál mint a fiúknál a spontán magömlés.Van semmi olyan nem jut az eszedbe,mégis turtyis leszel.Nálam is volt ilyen,ez kamasz és fiatal felnőttkorban simán előfordul.
2010. szept. 15. 18:36
 10/12 A kérdező kommentje:
152cm 38 kg 70/a meltartó
2010. szept. 18. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!