Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt hiszem szifiliszem van....

Azt hiszem szifiliszem van. Hogy tudom ezt sos kideríteni, illetve van még esélyem gyógyulásra?

Figyelt kérdés

A nemi szervem körül 2 hámsérülés volt, ami egy hét alatt nehezen de begyógyult a múlt héten.

Aztán a másik oldalt is lett egy hámsérülés.

Meglehetősen fáj, nehezen hegesedek.

Illetve néhány hete icipici pattanások lettek a karomon, a hasamon, néhány darab, kb. 5-6, ami később bepirosodott és beszáradt majd eltűnt.

Szerintem ez szifilisz.

Nő vagyok, és nem szeretném ha ez kiderülne rólam.

2022. márc. 14. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvos.
2022. márc. 14. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Talan menj el orvoshoz, mielott meg elkezdened temetni magad.

Miert derulne ki rolad? Ki tudja meg? Az, akinek elmondod. Na meg ha van parod/szexpartnered, neki azert egy “picike”koze van hozza, illik elmondani, kezelni kell ot is.

Egyebkent meg van ra kezeles, meg ha esetleg az is, de tessek orvoshoz menni.

2022. márc. 14. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
SOS? Sehogy. Szerdán el kell ballagni a területileg illetékes bőr és nemibeteg gondozóba. Ott kiderítik, ez a dolguk. Ez nem a fórumozók fogják eldönteni.
2022. márc. 14. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Ahogy utána olvastam:

"A fekély tele van baktériummal.

A fekély nemcsak fájdalmatlan, hanem pár hét alatt meg is gyógyul, akár csinálsz vele valamit, akár nem."

Ez szerencsére nem igaz az én esetemben, mert nagyon fáj, ha hozzáér a ruha. Ég, csíp, mintha leborotváltam volna a felső 1mm -es hámréteget itt-ott.

2022. márc. 14. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég voltam STD szűrésen magánklinikában. 25000 volt, több betegséget szűrtek, köztük szifiliszt is. Felhívtam őket, másnap vették a vért és kb egy hétre rá megvolt minden vizsgálat eredménye.

Korai stádiumban az a gázos hogy fertőzni tudsz, akár egy évig is. Csak a késői stádiumban (évekkel a fertőzés után) jelentkeznek az akár maradandó károsodást okozó tünetek.

Gyógyítani bármikor lehet, csak nem szerencsés az utolsó fázist megvárni a szervkárosodás miatt.

2022. márc. 14. 22:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Melyik magánklinika az? Konzultációval együtt volt 25000? Vagy azt nem kértek? Miket szűrtek?
2022. márc. 14. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Írtam privátban
2022. márc. 14. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyből a legrosszabbal diagnosztizálni magadat, interneten meg a legrosszabb betegsekrol olvasni. Szerdán menj el a nemibeteg gondozoba, és ott megnezik, nálunk csak magán van ott hónapokat is kell várni de soron kívül lehet tudnak fogadni ha megmondod hogy sürgős, amúgy em is tudok ajánlani privátban
2022. márc. 14. 22:47
 9/10 anonim válasza:
Lett eredmény ?
2024. júl. 7. 00:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem derült ki, de elmúlt.

A hámsérüléseket én okoztam. A borotvával próbáltam úgy szőrteleníteni, hogy a másik irányból, de azt nem szabad, mert lejött vele a bőr is.

Azért gyógyult olyan nehezen.

Majd én hülye ezt megtettem a másik oldalt is, és ott is felsértettem a bőrt.

A pici pattanásokra nem emlékszem.

2024. júl. 7. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!