Lányok, ti honnan rendeltetek nem drága, mosható intim betétet?
2-es, nyilván igaz, ráadásul ki sem lehet normálisan mosni.
Számold bele a víz árát, a mosószert, öblítőt, fertőtlenítőt (ha kell), meg persze a macerát, amivel jár.
Szia!
Ha van egy kis kézügyességed netán varrógéped akkor megcsinálhatod magadnak. Én vettem speckó nedvszívó anyagot 8000 HUF/0,5m-ért (zorb a neve, ha jól emlékszem), sima eco pamutot és fél méter vízhatlan anyagot, a végén kb 13-14 ezret fizettem. Ebből kijött több mint 15 betét, és különböző méretekben (esti, nappali, tanga stb). Abból a nedvszívó anyagból a piacon 5000-6000 forintért per darab találtam esti mosi betétet.
Kézzel is simán lehet csinálni csak akkor tovább tart. Minta van a neten illetve tudsz a saját bugyidból csinálni.
A zorbot csak ajánlani tudom amúgy, elképesztő mennyiségű nedvet tud felszívni.
Milyen költséget számoljak, ha bármelyik ruha mosás mellé be tudom rakni azt a pár betétet is? (Ráadásul átalánydíjas a víz nálunk) Miért ne lenne tiszta? A bugyidból is kijön a folt megfelelő hőfokon és mosószerrel, ha esetleg mégsem, megy még egy kört és akkor már biztos tiszta.
Én is varrtam magamnak, (és kb. már 60 alkalmon túl vannak. Tehát ha drágán veszed is, behozza az árát) de ebay-en lehet rendelni egész olcsókat. (De nem tudom az milyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!