Van olyan akinek 3-4 nap max a menstruációja, és a következő nap már van ovulációja?
Utolsó: a 27-28 napos ciklus normális, a 17-18 napos meg nem.
És ha 27-28 napos ciklusod van, akkor jó eséllyel nem 8-9. Napon van ovulációd, csak azt hiszed.
A luteális szak átlag 14 nap, de 16-nál biztos nem több. Ha neked 8-9. Napon lenne ovulációd, akkor 18-20 napos luteális szakaszod lenne, ami több, mint valószínűtlen.
Ha tudnád, hány olyan nő van, aki már szült, és halvány lila fogalma sincs róla, hogy a vérzés első napjától kell számolni…
A jelek simán lehetnek ovu előtt több nappal és a fájdalmat is sokszor nem a repedés, hanem a növekvő tüsző okozza. Az ovulációs teszt pedig kb a repedés előtt 36-48 órával pozitív, tehát akár két nappal előtte…
De oké, biztosan te vagy az a kivételes nő, akinek a sárgatestje 20 napig él .
Én kb, a 13. 14. Napon éreztem alhasi fájdalmat, gondoltam az az ovu. 27-32 nap között szokott megjönni.
Most a 27.napnál vagyok, és már jó lenne ha megjönne. Eddig mindig mensi előtt kb 2-3-4 nappal az arcom kippattogzott, majd mikor megjött, el is múlt.
Ez most csutortokon (10én), is így volt, és elismult , de a verzes meg nemjott meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!