Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha a menstruáció...

Normális, ha a menstruáció első két napja erősebb, utána két napig gyenge és el is múlik? Nem kevés a 4 nap?

Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 21:22
 1/5 anonim válasza:
Szerintem normális. Valakinek tovább tart, valakinek nem. :) Ha mindig is ennyi napos volt a menstruációd, akkor nincs gond.
2020. dec. 17. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ket napig gyenge, 2 napig omlik, 2 napig megint gyenge. Szoval igen, normalis. A mensteuacional kb minden normalis, mindenkinel masmilyen.
2020. dec. 17. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, es a lenyeget lefeljtettem. :D

Van akinek 7-8 napig tart, szerintem ne irigykedj. A 4 nap tokeletes, es nincs vele semmi baj. :)

2020. dec. 17. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:

5 évig fogamzásgátlót szedtem, elég ciki, de nem emlekszek pontosan, hogy előtte hány napos volt:/

Köszönöm a válaszokat 😊

2020. dec. 17. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem úgy van hogy első nap nagyon sok, 2.nap kicsit kevesebb, de akkor is soknak mondanám, 3.nap, gyengébb, és 4.nap már annyira semmennyi hogy nem is kell betenni tampont legkisebbet se.
2022. márc. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!