Pajzsmirigy vagy IR? Merre induljak?
Figyelt kérdés
A tünetek a következők:
-gyakori fejfájás, szédülés
-székrekedés
-hirtelen éhségérzet
-édességek kívánása(dúrván!)
-lábfej izzadás
-hajhullás
-gyengeség
-álmatlanság, fáradékonyság
Szerintetek ez utalhat valamire? Szeretnék elmenni egy kivizsgálásra? De milyenre?
2022. márc. 11. 21:30
2/4 anonim 

válasza:

Ez utalhat szimplan csak szar etrendre is.Amikor kover voltam es ossze-vissza zabaltam mindent, akkor pontosan ilyen tuneteim voltak. Eletmodvaltas utan elmult.
De nyilvan elso korben keresd fel a haziorvosod, csak ne temesd magad elore, nem biztos, hogy nagy a baj :)
3/4 anonim 

válasza:

Bármelyik lehet a kettő közül. Kezdheted azzal, hogy endokrinologust felkeresel és ő elmondja, milyen vizsgálatra menj. Vagy esetleg megfordíthatod a sorrendet: kérsz laborban egy vérvételi csomagot pajzsmirigyre és terheléses vércukor vizsgálatra (legalább 3 pontos, inzulin értékekkel) és már azzal mész az első konzultációra
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem menj el háziorvoshoz és utána menj el további vizsgálatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!