Erős, nagy darabos vérzésnél mi a helyzet? Eléggé aggódom.
2008-ban szűltem, azóta erősebba mensim mint azelött. Pár hónapja nagyobb darab is jött ki. Mentem is nődokihoz, megvizsgált, csinált rákszűrést ami negatív lett. Küldött hormon vizsgálatra, amie nem jutottam el mert a mensi 3. napján kell menni ami nekem eddig (3 hónapja) mindig hétvégére esett.
Ma a mensi 3. napján, nagyo bő vérzésem van( kb. 1 betét 3ó alatt fúlra van) és nagy majdnem diónyi darabok estek ki belőlem ( ma 4x volt ilyen)Fájdogál a hasam de nem jelentős.
Másnak is volt ilyen? Mi ez?
Köszi, a gyors válszokat hátha tudok aluddni is...
Mióma (jóindulatú méhdaganat) okozhat ilyet, de nem biztos, hogy neked is ez van. A másik tippem nekem is hormonzavar lenne, valamilyen hormonális okból extrém módon megvastagszik a méhnyálkahártya azért ilyen bő a vérzés.
De ezt csak alapos orvosi vizsgálat és ultrahang tudja eldönteni. Én a helyedben magándokihoz mennék ezzel, nem azért mert azok jobbak szakmailag, hanem mert magánrendelésen nem 5 perce van rád az orvosnak és a felszerelései is (UH, labor) helyben vannak! szakrendelésen futószalagon megy az egész, még arra sincs idő, hogy részletesen elmondd mi a panaszod, a dokinak sincs ideje alaposan kivizsgálni mert sok a várakozó beteg. Ne sajnáld rá a pénzt magánra, hallgass rám. Én már csak a fogamzásgátlóm receptjét íratom szakrendelésen, ha bajom van csak magánba megyek, pedig engem sem vet fel a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!