Méhszáj önvizsgálatához hol lehet orvosi speculumot, hüvelyterpesztőt venni? A szexboltokban 8-10000 forint, orvosi boltokban sokkal olcsóbb, de onnét nem lehet rendelni! Gyógyszertár esetleg?
Uuuhh, ilyennel még nem találkoztam :) Te saját magadat barkácsolod? Orvosi műszerboltban szerintem vehetsz ilyesmit, de a korrekt vizsgálathoz kéne egy kolposzkóp is (amibe nem tudom, hogyan néznél bele széttett lábakkal, nagyon hajlékonynak kéne lenni:), meg mintavételi pálcák a kenethez, aztán a Papanicolau teszt, mikroszkóp a szövettani diagnózishoz, stb.
Legközelebb esetleg appendektómia, kolecisztektómia, vagy tonzillektómia lesz? :)))
Hehe, jó ötletek...de nem, nem ilyesmihez kell, a nyákot meg a pozíciót szeretném megfigyelni a ciklus során tükörrel, babaprojekthez. Amúgy innen jött az ötlet: [link]
Az orvosi műszerbolttal meg az a gond, hogy általában nagykerek, ahova nem lehet csak úgy bemenni, hogy csókolom, egy kacsacsőrt kérek,vagy igen? Valaki? :D :S Ápolási szakboltban meg ahol kérdeztem, nem tartanak ilyet.
Miért ne vásárolhatnál egy orvosi műszerboltban? Nem mind nagyker.
Rossz hírem van: egyedül nem fogod tudni megoldani ezt a kukucska projektet, még tükörrel, tükörből sem. Legjobb esetben is a kedves párod kukkolhat be megfelelően jó világítás mellett, nagyítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!