17 évesen mellrák? Nagyon pánikolok...
Figyelt kérdés
Valamit kitapintottam, utánaolvastam és persze túlgondolom mint mindig2022. márc. 8. 16:01
11/28 anonim válasza:
Senkinek sem egyforma a 2 melle, és a mirigyállományt érzed, ha nemsokára meg fog jönni, akkor duzzadhat és fájhat is.
12/28 A kérdező kommentje:
És egyáltalán ez hogyan folyik meg hova kell jelentkezni?._.
Már ha fehér köpenyt vagy kórházat látok ideges leszek, és még vérvételen se voltam😅
2022. márc. 8. 16:27
13/28 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, fibroadenoma volt. Elmúlt magától.
15/28 anonim válasza:
Háziorvos vagy nőgyógyász.Csak kérned kell időpontot és elmenni,nem nagy ügy,nem fognak megenni.Szólsz,hogy észre vettél magadon pár változást és nem tudod mi az.De ha anyukádat megkérdezed biztos segít ő is.. :D
16/28 A kérdező kommentje:
Anya majd lehet annyit mond hogy csak túlreagálom😅
Egyébként lehet hogy már régebb óta ottvan csak nem figyeltem oda?
2022. márc. 8. 16:40
17/28 anonim válasza:
Találgathatunk is mi laikusok így látatlanba, attól majd megnyugszol?
Remélem, szexuális életet még nem élsz...
18/28 A kérdező kommentje:
Neem, első csókom se volt xd
2022. márc. 8. 16:55
19/28 anonim válasza:
17 éves vagy. Kicsit nőjj fel.
Ennyi idősen tudnod kéne hogy nőgyógyásznak meg kell mutatni aki majd megnyugtat hogy nincs semmi bajod, 17 évesen tombolnak a hormonjaid ami miatt a ciklusod (menstruáció) változik a mell állománya.
Én 30 vagyok, nekem tudod mennyi csomó van a melleimben? De mindegyik csak mellmirigy vagy nyirokcsomó.
Nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!