17 évesen mellrák? Nagyon pánikolok...
Figyelt kérdés
Valamit kitapintottam, utánaolvastam és persze túlgondolom mint mindig2022. márc. 8. 16:01
1/28 anonim válasza:
Nem hiszem. De hogy megnyugodj menj orvoshoz.
2/28 anonim válasza:
Én sem gondolom. De tényleg menj orvoshoz.
3/28 A kérdező kommentje:
Hát most lehet hogy covidos vagyok, szóval...
2022. márc. 8. 16:08
4/28 anonim válasza:
Valószínübb, hogy a tejmirigyeket érzed.
De ha pontosabban megírod, mit vettél észre, könnyebben lehetne tippet adni, mi is lehet.
Egyébként ha mindkét oldalon egyformán érzel valamit az nem mellrák. Meg a te korodban gyakorlatilag nem szokott elöfordulni.
5/28 anonim válasza:
Ne pánikolj. Menj orvoshoz.
Ha utánaolvastál, láthatod, hogy sok féle oka lehet, és a legtöbbje természetes, nem rosszindulatú:
6/28 A kérdező kommentje:
Nem egyforma a 2 mellem, de mindkettőben érzek valami keményet
2022. márc. 8. 16:10
7/28 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan vagyok hogy mindenbe a kialakulható komolyat látom. A papám is rákban halt meg, meg más rokon is :'(
2022. márc. 8. 16:14
8/28 A kérdező kommentje:
foltot vagy valamit nem látok rajta
2022. márc. 8. 16:15
9/28 anonim válasza:
Kamaszkoromban nekem is volt, de állítólag az természetes. Pedig fiú vagyok.
10/28 anonim válasza:
Ne küldj fotót senkinek, elmész szépen orvoshoz, és megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!