Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Negatív teszt,de nem jött meg...

Negatív teszt,de nem jött meg 14 napja lehetek terhes?

Figyelt kérdés
1x teszteltem,de negatív lett,vagy nem tudom,mert felül van a csík. Lehetséges, hogy elrontottam?Vagy ha nem terhesség várjak még és menjek orvoshoz?

2022. febr. 21. 11:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

14 késéssel bármilyen teszt, bármelyik napszakban kimutatná.

Tudsz linkelni képet?

2022. febr. 21. 13:22
 12/27 A kérdező kommentje:
Az én szervezetem nem olyan,mint egy átlag nőnek...lehet lekellett volna írnom,hogy nem vagyok teljesen kifejlődve és vissza térő daganatos beteg vagyok ezek mellet egy csöppet értelmezési gondjaim is vannak... Szóval bocsánat, ha nem értek a terhességi tesztekhez.Egy egyszerű kérdést tettem fel és egy egyszerű választ szeretnék kapni nem pedig a kioktatást...javaslom először kérdezzetek. Vádaskodni könnyű
2022. febr. 21. 13:27
 13/27 A kérdező kommentje:

13#

Nem sajnos kidobtam

2022. febr. 21. 13:28
 14/27 A kérdező kommentje:
A mensim általában vagy pár nappal korábban jön meg,vagy mikor megkell jönnie
2022. febr. 21. 13:29
 15/27 A kérdező kommentje:

Mivel te nem vagy az orvosom és ezek nem tartoznak rád, köze sincs a kérdéshez nem láttam okát megosztani mostanáig

Nagyon köszönöm, hogy más gondjainak ennyire tudsz örülni, biztos én szerettem volna ilyen lenni.

Azért a gusztustalanságnak is van határa,ennyire elfajzott emberrel még nem volt szerencsém beszélni,mint te

2022. febr. 21. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:
39%

Szerinted miért nincs okod megosztani alapban ezt?

Nyilván nem a bajodon röhögtem, hanem a helyzeten...miért forgatod ezt meg ki?

2022. febr. 21. 13:42
 17/27 A kérdező kommentje:
A közel múltban kértem tanácsot egy nőgyógyásztól és mondta, hogy a gondjaim és a gyermek vállalás nem függ össze szóval nincs köze a kettőnek egymáshoz ezért felesleges
2022. febr. 21. 13:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Azért osztottam meg, hogy azért ne nézzetek már egy tudatlan hülye nőnek,mert nem vagyok az
2022. febr. 21. 13:46
 19/27 anonim ***** válasza:
49%

23-as

Állítsd le magad! Feltett egy egyszerű kérdést, nagyon nem kellene minősíteni.

2022. febr. 21. 15:13
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk 14 nap után el kellett volna menni orvoshoz es nem a gyakorin megkérdezni ezt.

Vagy megkérni valakit segitsen értelmezni a tesztet ha értelmileg sérült vagy.

2022. febr. 21. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!