Mitől dobog a hasam?
Bal oldalt a bordám alatt és a köldökömnél néha csak akkor érzem ha benyomom az ujjaimmal a hasam viszont ha fekszem van, hogy anélkül is és látom is, hogy mozog közben.
Egy ideig paráztam nem e lehetek terhes, de azt nem hiszem, vékony testalkat sem vagyok inkább ilyen közepes, plussz elég súlyos gerincferdülésem van, nem tudom az számít e ilyenkor.
Nem akarok öndiagnosztizálni viszont olvastam az aneurizmáról is és kicsit beparáztam, ja és néha fájdogál a hasam csak.
19/L

🌐 "nem e lehetek terhes?, de azt nem hiszem"
✅ És azért gondolod ezt, mert :
🌐 "vékony testalkat semvagyok inkább ilyen közepes,plusz elégsúlyos gerincferdülésem van"
🔞 Voltál fiúval vagy sem ?
🔞 Erre adj válasz !
❌ Ne azt mondogasd, hogy mi van a gerinceddel...

Lehet, h csak egy vastagabb er van ott es a ver aramlasat erzekeled dobogaskent.
Ha nem akarsz ondiagnosztizalni, akkor nem kellene tanacsot sem kerni egy csapat inkompetens ismeretlentol a neten.

#2.) Konkrétan most magadról beszélsz kedves "inkompetens".
Azt a tanácsot adod, hogy nincs semmi baj, csak egy ér...
Ha volt fiúval, akkor igen is menjen el orvoshoz - az majd ad beutalót Ultrahangra.

Nem dragam, csak probaltam egy kicsit nyugtatni, h ne egybol a legrosszabbra gondoljon.
Meg sugallmaztam, h orvost kellene inkabb latogatni.
De mivel ezt nem igy irtam le, lathatoan nem ment at.
Neked is szep napot😙

"Köszönöm a normális válaszokat"
- Még mindig nem írtad le, hogy voltál pasival...
És hogy mikor...
Tehát voltál és megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!