Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől dobog a hasam?

Anonim233 kérdése:

Mitől dobog a hasam?

Figyelt kérdés

Bal oldalt a bordám alatt és a köldökömnél néha csak akkor érzem ha benyomom az ujjaimmal a hasam viszont ha fekszem van, hogy anélkül is és látom is, hogy mozog közben.

Egy ideig paráztam nem e lehetek terhes, de azt nem hiszem, vékony testalkat sem vagyok inkább ilyen közepes, plussz elég súlyos gerincferdülésem van, nem tudom az számít e ilyenkor.

Nem akarok öndiagnosztizálni viszont olvastam az aneurizmáról is és kicsit beparáztam, ja és néha fájdogál a hasam csak.

19/L

2022. febr. 21. 05:02
 1/8 anonim ***** válasza:
10%

🌐 "nem e lehetek terhes?, de azt nem hiszem"

✅ És azért gondolod ezt, mert :

🌐 "vékony testalkat semvagyok inkább ilyen közepes,plusz elégsúlyos gerincferdülésem van"

🔞 Voltál fiúval vagy sem ?

🔞 Erre adj válasz !

❌ Ne azt mondogasd, hogy mi van a gerinceddel...

2022. febr. 21. 05:44
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Lehet, h csak egy vastagabb er van ott es a ver aramlasat erzekeled dobogaskent.

Ha nem akarsz ondiagnosztizalni, akkor nem kellene tanacsot sem kerni egy csapat inkompetens ismeretlentol a neten.

2022. febr. 21. 06:13
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

#2.) Konkrétan most magadról beszélsz kedves "inkompetens".

Azt a tanácsot adod, hogy nincs semmi baj, csak egy ér...

Ha volt fiúval, akkor igen is menjen el orvoshoz - az majd ad beutalót Ultrahangra.

2022. febr. 21. 06:19
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Nem dragam, csak probaltam egy kicsit nyugtatni, h ne egybol a legrosszabbra gondoljon.

Meg sugallmaztam, h orvost kellene inkabb latogatni.

De mivel ezt nem igy irtam le, lathatoan nem ment at.

Neked is szep napot😙

2022. febr. 21. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hogy hasi aorta. Ilyen mindenkinek van hogy bizonyos pozícióban pl én is mikor hason fekszem érzem hogy dobog. Semmi bajod nincs csak oda kellett volna figyelni biosz órán. Ha van hozzá valamilyen fájdalmad ami sosem múlik akkor érdemes orvoshoz menni.
2022. febr. 21. 10:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, biosz órám nem volt csak 8-ig mert szakmát tanultam köszi😁 szüleimmel nincs túl jó kapcsolatom nem tudok hozzájuk bizalommal fordulni de megnyugodtam mégegyszer köszönöm!
2022. febr. 21. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

"Köszönöm a normális válaszokat"

- Még mindig nem írtad le, hogy voltál pasival...

És hogy mikor...

Tehát voltál és megtörtént.

2022. febr. 21. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Most fejeződött be a menstruációm szóval terhesség kizárva, barátommal voltam együtt igen de ennyi! A bunkózást be lehetne fejezni már kaptam választ!:) szép estét!
2022. febr. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!