Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Csináljak...

Mi lehet a bajom? Csináljak terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, kb 2 hete gyakran megszédülök, fáradt vagyok, fáj a fejem és a gyomrom is rendetlenkedik, vagy legalábbis a hasam fáj.

Ezek lehetnek terhesség tünetei?

Eddíg óvszer nélkül egyszer voltam a férjemmel, ezelőtt óvszerrel és hormonmentes spirállal védekeztünk...

Most már szeretnénk babát, úgy vagyunk vele, ha jön akk jöjjön, ha még nem akar akkor várunk rá....

Ez másnak a jele, vagy csináljak tesztet, a mensim még nem késik, és ha más jele akkor menjek dokihoz ezzel?

2022. febr. 17. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Oké😅

Azért ha gyereket akarsz nem ártana tudni mikor van peteérésed. Ettől még nem izgulsz rá.

2022. febr. 20. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem kell semmilyen orvos.Mit mondanál neki mikor felhívod?

Ha nem vagy lázas és nem vagy olyan rosszul hogy az ágyat nyomod akkor nincs nagy baj:D

Szerintem a menzesz napján tesztelj és meglátod.

Ha nem jönne meg ismét teszt .

Ha nem vagy terhes és ezek a tünetek nem múlnak el akkor hívd az orvost

2022. febr. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!