Mit csináljak, ha félek a nőgyógyásztól?
Rosszul vagyok a gondolatára is. Sajnos mennem kell és egész nap görcsben van a gyomrom, hasmenés is előfordul.
Gyűlölöm az egészet, a hideg kacsát mindent. Sírni tudnék. Van, hogy remegő hangon közlöm, hogy miért jöttem.
Tinikoromban fájdalmasan vizsgált meg egy orvos, és azóta rettegek, pedig maszek volt.
Van már egy gyerekem, ő hála isten császárral született, de ezt a rettegést nem bírom legyőzni.
20
Az jó, de lehet, hogy tényleg elég lett volna valami recept nélküli szer, és akkor megúszhattad volna a kellemetlenséget.
Ha eddig nem sikerült beszélned ezekről és veled se érdemben valakinek, nem sikerült azóta sem feldolgoznod a régmúlt történéseit, PTSD alakult nálad ki, mi azóta is megvan, stbstb
akkor lehet ideje kezdeni ezzel valamit
és jah, lehet van sok gázos nőgyógyász-nőgyógyászat, de lehetőleg nem olyanhoz kell menni, ha véletlen mégis, akkor jobban kezelni a történéseket ott helyben, majd pedig magadban
- nem azért, mert áldozathibáztatás és a te hibád ha fsz a nőgyógyász, hanem mert ezt tudod tenni, ez rajtad múlik
Örülök, hogy nem fájt a vizsgálat. Szerintem csak meg kell találni a jó nőgyógyászt, ami nem könnyű, de vannak nagyon kedvesek, ahol egyáltalán nem megalázó a vizsgálat, és a lehető legkevésbé fájdalmas.
Viszont az ilyen emberek miatt, akik ide írogatják, hogy felesleges orvoshoz járni, létezik még mindig méhnyakrák és halnak meg benne hazánkban is évente ötszázan, pedig ezek mind megelőzhetőek és kezelhetőek lennének. Elszomorító.
Remélem ez az élmény egy pozitív megerősítés volt neked, mert min. háromévente azért el kell menni rákszűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!