Folyás vagy vizelet?
Érzem, hogy folyik ki belőlem valami, de hiába szorítom össze amedencefenék izmokat, folyik tovább. Gyakran wc-re menet félúton tortennik ez meg. És ott egy centi vagy egy tenyernyi folt, mikor hogy. Van, hogy a kozepe suru, van, hogy az egesz folt tiszta, vízszerű. Ha folyás, akkor azt is el kell tudjam állítani? Vagy mindenféleképp ez vizelet, mert a folyást nem lehet akaratlagosan megállítani?
Igy vannak olyan napok, mikor napi otszor fehernemut, nadragot kell mosnom,ha epp otthon vagyok. Tisztasagi betet is atazik. Alatta is folt van a fehernemun, sokszor nem tudom,hogy izzadtsag vagy bepisiltem vagy mi ez.
48/N
Múltkor ezt kérdeztem az sztk-ban a nogyogyasztol, de nem mondott ra semmit.: “nem tudom eldonteni, hogy vizelet vagy folyas, ami folyik belolem. Mi lehet ez? “
Rakszuresen voltam, akkor kerdeztem meg.
Nem tudtam, tenyleg...
Annyi informacio arad manapsag az emberre....
Igy is egesz nap informaciokat olvasok, rengeteget...
Mostantol ezt is tudom.
Ma pl. megtudtam az internetrol, mi az a mingli parkapcsolat.
Mi az a love bombing.
Milyen a narcisztikus szex.
Kevesebb informaciot kene az embernek beengedni... tul sokat internetezem.

16os igazad van
Amúgy ha mégis ilyen buta vagy akkor épp ideje megtusnod, h odalent 3 lyuk van, egyik a végbélnyílás (amin kijon a kaki), a másik a hüvely, amiből a mesi, meg a folyás (meg a baba) jön ki, a harmadig a húgycső nyílása, ahonnan pisi jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!