Folyás vagy vizelet?
Érzem, hogy folyik ki belőlem valami, de hiába szorítom össze amedencefenék izmokat, folyik tovább. Gyakran wc-re menet félúton tortennik ez meg. És ott egy centi vagy egy tenyernyi folt, mikor hogy. Van, hogy a kozepe suru, van, hogy az egesz folt tiszta, vízszerű. Ha folyás, akkor azt is el kell tudjam állítani? Vagy mindenféleképp ez vizelet, mert a folyást nem lehet akaratlagosan megállítani?
Igy vannak olyan napok, mikor napi otszor fehernemut, nadragot kell mosnom,ha epp otthon vagyok. Tisztasagi betet is atazik. Alatta is folt van a fehernemun, sokszor nem tudom,hogy izzadtsag vagy bepisiltem vagy mi ez.
48/N
Múltkor ezt kérdeztem az sztk-ban a nogyogyasztol, de nem mondott ra semmit.: “nem tudom eldonteni, hogy vizelet vagy folyas, ami folyik belolem. Mi lehet ez? “
Rakszuresen voltam, akkor kerdeztem meg.
2-es Ez 48 évesen komoly kérdés?
A húgycsöved vége záróizom, a hüvelyed egy nyitott cső.
Tegyuk fel, hogY folyas, mivel nem tudom elallitani, meg gyakran suru feher a kozepen. Akkor miert a wc ajtoban folyik ki belolem? Epp, mikor megfognam a kilincset.
Letezik olyan folyas, hogy a kozepe 1 cm korben suru feher, korulotte, nagyobb korben meg vizszeru?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!