Mitől fájhat a jobb oldali petefészkem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 évben elég gyakran fáj a jobb oldali petefészkem, kb 1-2 napig tart a fájdalom. Ma munkában még dolgozni is alig tudtam annyira fájt. Forduljak ezzel nőgyógyászhoz vagy ez semmiség?2022. febr. 16. 19:22
1/2 anonim válasza:
A ciklusod bizonyos napján fáj vagy folyamatosan? Ha középidőben, az normális, ovulációs fájdalom. Ha amúgy is, az nagyon nem normálism
2/2 A kérdező kommentje:
Épp tegnap olvastam utána,hogy az ovuláció napján is fájhat, és pont aznap volt ovulációm. Eddig ezt még nem figyeltem meg, legközelebb ha fájna és nem az ovuláció napján fog fájni, nőgyógyászhoz fordulok
2022. febr. 17. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!