Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt valaki ilyen...

Tapasztalt valaki ilyen menstruációs zavart covid után?

Figyelt kérdés

Azt látom itt a kérdésekben hogy nagyon sok nőnek elmaradt vagy alig volt verzese. De nekem pont az ellenkezője a probléma.

3 hete voltam covidos és pont akkor volt meg. Aztán elmúlt és meg is gyogyultam de 5 napja megint vérzek. Nincs annyi mint szokott, de a pecsetelonel több.

Szóval ilyen tapasztalata van valakinek?

2022. febr. 16. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg kesik a menstruaciom... mar tiszta ideg vagyok tole. Tobbnyire hasonlo idejuek a ciklusaim. 2 hete voltam covidos, kozben en is azt olvastam, mas nonek is befolyasolta a menstruaciokat a virus...
2022. febr. 16. 14:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, de mindenhol ezt olvasom hogy mindenkinek késik vagy alig jön meg. Nekem meg pont az a problémám hogy vérzek. Azért tettem fel a kérdést hogy ILYET tapasztalat e valaki.
2022. febr. 16. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj szerintem siman lehet ez is a covid hatasa. Ha ugy alapbol befolyasolja a menstruacios ciklust, akkor az az eset is beletartozhat, ami Veled tortenik.
2022. febr. 16. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Novemberben volta. Covidos. Utána december 9en kaptam a 3. oltást. 14én megjött a menstruációm. Aztán 2 napra barna folyás.... és még most is ezzel küzdök.... nem tudom covidtol vagy nem covidtol... De van...
2022. febr. 17. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Azóta folyamatosan? Voltál orvosnál?
2022. febr. 17. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen voltam. Ultrahangon semmit nem találtak. Most folyamatban van a citológia és a hormonlabor. Van amikor pár napra elmúlik aztán visszajön.
2022. febr. 17. 19:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Majd írd meg hogy mi lett az eredménye ha nem nagy kérés.

Én is felkerestem egy orvost de eléggé el volt havazva így csak annyit mondott hogy szerinte nincs teendő, biztos a covid okozta.

De nekem valahogy az az érzésem hogy ez nem akar elmulni.

Holnap lesz egy hete hogy vérzek. Oké én elhiszem hogy a covid okozta de mégis mit?! Mi a szrt csinál amiért vérzek folyamatosan?!

2022. febr. 17. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze. Megirom. Hát én sem tudom mit csinál de jó nagy kavart az biztos...
2022. febr. 17. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Neked rendeződött már? Nekem most lesz abrasiom mert azota sem múlt el és az oka nem igazan van meg....
2022. márc. 24. 11:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, utána két héttel megjott akkor amikor igazából kellett volna és azóta visszaallt.
2022. márc. 24. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!