Ingadozik a vérnyomás terhesen ? Tudnak rá valami megoldást ?
Figyelt kérdés
5hetes vagyok és amióta kiderült , mindennap mérem a vérnyomásom (sokszor fáj a fejem és olyan is van hogy nagyon szedülök) ma pl 16:00 kor mértem 144/79 84 pulzust fájt is a fejem igy picit lepihentem majd elmentünk a férjemmel a szokásos napi sétára a kutyával . Majd most egy félórája mikor hazaértünk majdnem elájultam . Mértünk is egy vérnyomást és most meg 81/56 94 pulzusom volt . Ez mennyire normális terhessèg alatt ? Első vizsgàlatra csak 2hét múlva megyek (így kaptam időpontot)2022. febr. 15. 18:47
2/3 anonim válasza:
144el en már a surgossegin voltam, azonnal adtak is gyógyszert.
3/3 anonim válasza:
A 144 még egyáltalán nem durva, nem tudom miről beszélsz.
Persze hosszútávon nem egészséges, de ha néha felmegy 140 felé, azzal még semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!