Aranyer? Menjek orvoshoz ?
Terhességem végén kijött az aranyerem, szuleskor nagyon durván, a gátmetszés pont az aranyer szélén történt, úgyhogy nem lehetett tenni akkor semmit vele, reparon kupot és krémet kaptam. Mondhatni teljesen rendbejött, egy picit latszik, viszont pár napja kijött mèg egy (lehet ilyen, hogy több aranyer jön ki, vagy sérvben gondolkozzak?
Kemény, feszes, viszket, kellemetlen de nem elviselhetetlen
A vegbel oldalán kék/fekete színű, kell ettől tartanom, vagy az ér az akit láthatok?
Elkezdem megint a kupot és krémet, szerintetek elég vagy érdemes inkább orvoshoz menni?
Ha orvoshoz, sebesz, vagy ki foglalkozik ilyennel?
Azt hozza tennem, hogy 1 kupot használtam ma, azóta viszket, azelőtt nem
Lehet hogy már gyógyulásban van és azért ?!
Nem próbáltam még megmondom őszintén, de szerintem nem is tudnam
Egyrészt olyan fájdalmas, másrészt olyan kemény ..Megkérdezhetem mivel másabb a herbál mint a sima? Hatásosabb?
Lehet hogy fáj, de én is sokat szenvedtem vele amíg megtanultam visszatenni... konkrétan nagyon rossz volt. Azóta 100x egyszerűbb az életem.
Egy próbát szerintem megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!