Aranyér. Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Nem vagyok túlsúlyos.Örökletes kötőszöveti gyengeséget örököltem.Nagyjából 1-2 héttel ezelőtt székelés után észrevettem egy kitüremkedést a végbélnyílásomnál.Nagyjából 1 cm felül és fél alul.Fájni nem fáj,székelés után egy kicsit szúr,de hamar elmúlik.Ez az első alkalom,hogy ilyen van. Reparon kenőccsel kenem.Menjek orvoshoz,vagy visszahúzódik magától?2015. dec. 29. 02:38
2/8 Duenna válasza:
Használd a Reparon kenőcsöt, és ha úgy érzed, hogy nem javul tőle, vagy rosszabb lesz, akkor tényleg fel kell keresni az orvost.
3/8 anonim válasza:
Pár napig próbálkozhatsz a Reparonnal, de, ha nem múlik el, vagy vissza-visszajön, akkor orvos. (az aranyérnek hatszáz oka lehet)
Segítség, ha figyelsz a székletedre, hogy sose legyen kemény: egyél több zöldséget-gyümölcsöt, igyál több vizet (NE üdítőnek nevezett cukros-szénsavas szrokat, hanem vizet)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. dec. 29. 04:07
5/8 anonim válasza:
Én szoktam langyos kamillás ülőfürdőt venni, csodákra képes.
6/8 anonim válasza:
Egy valamit próbálj még ki!nagyon hatásos: gyertyaállás. Én már proktologushoz akartam menni menni hónapok óta tartó egyre nagyobb aranyeremmel, hogy gyertyaállás 2 nap , megszuntette, megszuntette.
7/8 anonim válasza:
Otthon is lőhetsz pár próbát, ha először vagy másodszor jön ki a Reparon jó megoldás lehet. Én már próbálkoztam Spertivel meg Hemoriddal, de szart sem értek. Aurobin kenőcs vényes, attól nem fáj de nem is múlik el. Detralex viszont egyenlőre szépen működik, ez az egyetlen ami konkrétan nem tüneti kezelést ad hanem gyógyítja a problémát, mivel összehúzza a viszerek falát a bioflavonoidokkal, és az aranyér is egy viszér.
8/8 anonim válasza:
UP! Rendszeres mozgás, szőlőmag őrlemény (vörös szőlőmag), kurkuma, és utifű maghéj 90%-osan helyrerakta.
Ajánlom mindenkinek!!! 5600 forintos detralex helyett 100x inkább ezt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!