Mi okozza a nem szűnő hüvelyi folyást?
Nagyon régóta hüvelyi folyással küzdök, amelyre nem találnak okot. Voltam orvosoknál de nem találtak semmit ami a tünetemet okozhatja. Volt kérve tenyésztés többször is, amik azonban nem mutattak ki semmit. Írtak fel kupokat is remélve hogy a teszteredmény a hibás de semmi nem használt. Nem tapasztaltam a folyás és a ciklus között összefüggést, állandóan jelen van. Néha úgy tűnik hogy délután- este fele mintha kevesebb lenne és napközben jelentkezne a több folyás.
Színes sárgás fehéres, nyálkás néha krémes állagú. Nem okoz semmi panaszt, nem viszket nem fáj, nincs kellemetlen szaga.
A válaszokat előre is köszönöm. 24/L
Erdekes, hogy eddig egy orvos se mondta ezt neked, de a folyas az olyan, hogy van. Kinek tobb, kinek kevesebb.
Peldaul nekem is allandoan van es teljesen mindegy, hol tartok a ciklusomban. Annyi, hogy menstruacio elott 3 nappal kremesebb szokott lenni, de mennyisegre nem valtozik. Nekem sincs egyebkent semmi bajom, egesz eletemben igy volt, legalabbis amiota menstrualok.
A legfőbb ol, hogy itt kérdezősködsz ahelyett, hogy nőgyógyászodat felkeresnéd.
Műköröm feltevésére is műkörmöst, ne pedig kazánkovácsot keress fel.
Nőnek lenni már csak ilyen.
Csodálom, hogy még senki nem mondta: teljesen normális.
Ezért van a világon a tisztasági betét.
Mondták hogy ez lehet normális is ha nem mutat ki a teszt semmit de valahogy nem éreztem annak. Nagyon zavaró tud lenni.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!