Az irrigálás megszüntetheti a hüvelyi folyást?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 19:59
1/6 anonim válasza:
Milyen folyást? Beteg vagy vagy csak normál folyásod van?
Amúgy az irrigálás jót nem fog tenni
2/6 A kérdező kommentje:
Átlátszó folyásom van néha kevesebb néha nagyon sok, jelenleg olyan sok, hogy már szétmart, minden vénynélkül kapható gyógyszert kipróbáltam, de semmi sem segít.
2021. aug. 22. 20:16
3/6 anonim válasza:
Orvosnál voltál már?
Bár kétlem, hogy az átlátszó folyás fertőzés lenne, de egy kivizsgálás nem árt, valószínűleg semmi bajod.
4/6 anonim válasza:
Az átlátszó folyás normális dolog
5/6 anonim válasza:
Nagyon nem. A fehérfolyás normális, az irrigálással tönkreteszed a hüvelyflórád.
6/6 anonim válasza:
Minden vény nélkülit?
Mi lenne, ha orvoshoz mennél, aki megvizsgálna, és ő adna rá valamit?
Nekem nem rég volt kenetvétel, (nem fáj, és efy pillanat az egész, olyan pálcát használnak hozzá, mint a pcr teszthez) és rögtön közölték, hogy teljesen panaszmentes streptococcus hordozó vagyok.
Ha nem vizsgál meg az orvos, soha nem tudom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!